You op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You op Netflix

Yes! You seizoen 4 wordt nú opgenomen!

|
|

Laatste update:

Het leven van psychopaat Joe Goldberg (Penn Badgley) stond aan het einde van You seizoen 3 behoorlijk op z’n kop. Netflix laat weten dat de opnames van You seizoen 4 bezig zijn: Joe zoekt zijn geluk (én Marienne) in de wereldstad Parijs!

 

You seizoen 3 stond werkelijk bol van de intrige. Joe probeerde normaal te leven met zijn (net zo gestoorde) vrouw Love (Victoria Pedretti). Hij hoopte dat de opvoeding van hun kindje Henry zijn ergste neigingen zou onderdrukken, maar dát bleek ijdele hoop. Joe kreeg ook weinig kans om de beest uit te hangen, want Love zat hem de hele tijd op de vingers te kijken...

Het derde seizoen van You eindigde in een spannende showdown, waarin Joe afrekende met zijn moordlustige vrouw. Hij zette zijn eigen dood in scène en zorgde ervoor dat Henry in een liefdevol gezin terechtkwam. Nu heeft Joe zijn handen vrij om zijn nieuwe slachtoffer op te zoeken in Parijs!

You seizoen 4 op Netflix

Wanneer het vierde seizoen van You op Netflix verschijnt is nog niet bekendgemaakt. We gokken dat het komend najaar wordt, aangezien het derde seizoen in oktober 2021 online verscheen.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder