You seizoen 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You seizoen 3 op Netflix

OMG! Netflix kondigt nu al You seizoen 4 aan!

|
|

Laatste update:

Het derde seizoen van de thrillerserie You staat vanaf 15 oktober op Netflix, maar het streamingplatform laat er geen gras over groeien. Op sociale media heeft Netflix bekendgemaakt dat You seizoen 4 al onderweg is!

In You seizoen 3 wonen Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) in een vredige buitenwijk. Ze verwachten een kindje en Joe is blij én doodsbang voor deze nieuwe ontwikkeling. Oh ja, hij raakt langzamerhand ook weer geobsedeerd door een buurvrouw… Helaas voor Joe is Love net zo’n grote psycho als hij en kent ze al zijn doortrapte trucs!

Seizoen 3 van You lijkt dus weer enorm spannend te worden, maar het is niet het einde van de serie! Op Twitter deelde Netflix vanavond deze korte video. “For you” verandert langzaam maar zeker in: You 4!

Joe keert terug in You seizoen 4 op Netflix

Voor fans van de serie is het enorm goed nieuws, hoewel de aankondiging (misschien) wat spanning van seizoen 3 afhaalt. Het lijkt erop dat Joe in elk geval terugkeert voor nieuwe creepy stalker-avonturen.

Wanneer het vierde seizoen van You verschijnt is nog niet bekendgemaakt. Mocht je nog zoeken naar series om te checken ná You, dan hebben we hier een aardig lijstje!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder