You seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You seizoen 2

WTF! Kijkers ontdekken shocking 'twist' in You seizoen 2

|
|

Laatste update:

What!? Deze schokkende theorie over het tweede seizoen van You maakt de serie nóg enger... Er wordt namelijk beweerd dat, naast alle moorden die duidelijk zijn gepleegd, er nog iemand is vermoord in de serie. Had jij het al door toen je You seizoen 2 keek? 

Let op! Spoilers voor You seizoen 2.

Onopvallende moord

Oké, WTF! Volgens deze theorie heeft Love ook haar (ex-)man vermoord. Omdat hij geen kinderen met haar wilde werd ze woest en begon ze een plannetje te smeden, want ja, ze is nu eenmaal een psycho moordenaar (net als Joe!). In de flashbacks van Love zien we hoe haar echtgenoot James ziek wordt, maar de oorzaak is nooit door de dokters gevonden. Hoe dat kwam? Love heeft hem stiekem vergiftigd, daarom is ze in de flashbacks altijd aan het bakken. Bekijk de gecompliceerde theorie hieronder in de video. 

Mysterieuze buurvrouw

Eerder wisten You-fans al uit te vogelen wie de geheimzinnige buurvrouw is en nu hebben ze dus deze theorie ontdekt. Het tweede seizoen van de hitserie staat sinds 26 december op Netflix. Heb je 'em al uit? Dit zijn 9 series om te kijken als je You 2 vet vond!

Lees verder