Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Penn Badgley als Joe Goldberg in YOU op Netflix

OMG: You-fans denken te weten wie die mysterieuze vrouw is!

|
|

Laatste update:

Fans van Netflix-thriller You komen met een geniale, maar best wel bizarre twist op de proppen en dat heeft alles te maken met de identiteit van een mysterieuze vrouw uit seizoen 2.

Let op: spoiler voor You volgen!

Ben jij al klaar met You seizoen 2? Goedzo! Dan moet je waarschijnlijk bijkomen van het feit dat Love Quinn (Victoria Pedtretti) net zo'n psycho blijk als creepy Joe (Penn Badgley). Een match made in heaven, maar wat is er aan de hand met die mysterieuze vrouw uit de cliffhanger? De buurvrouw waar Joe zijn stalker-ogen op legt? Fans denken precies te weten wie dit is! 

OMG: You-fans denken te weten wie die mysterieuze vrouw is!

Mama Joe

Verschillende kijkers laten op twitter weten dat deze vrouw volgens hen niemand minder dan Joe's moeder moet zijn. In theorie zou dit kunnen. We kregen gedurende het seizoen veel flashbacks van een jonge Joe, zijn moeder en de verschrikkelijke dingen zie ze allebei moesten meemaken. Ook lijkt deze dame wat ouder te zijn. Mocht dit ook daadwerkelijk gaan om Joe's moeder, zou dat natuurlijk betekenen dat ze én nog leeft én een nieuw leven is begonnen met een of andere nieuwe man. We zien namelijk een trouwring om haar vinger!

Seizoen 3

Eigenlijk maakt het ook niet uit wie deze vrouw is. Een nieuwe liefdesobsessie of zijn moeder; Joe gaat het toch weer helemaal verpesten. Overal waar hij gaat volgt dood en verderf. Toch kunnen we niet wachten op seizoen 3 want You blijft natuurlijk een nagelbijtend spannende Netflix-topper. Penn Badgley heeft overigens al per ongeluk verklapt dat seizoen 3 gewoon komt. Dit is alles wat we tot nu toe weten.

Lees verder