Alles dat we weten over You seizoen 3 op Netflix

Door Robin Heerkens
Victoria Pedretti en Penn Badgley in You op Netflix

You seizoen 2 al gezien? Grote kans dat je dan nog steeds naar adem hapt na die krankzinnige twist! Wij kijken graag vooruit want we willen méér You op Netflix. Wat weten we eigenlijk al over seizoen 3?

Let op: spoilers voor You seizoen 2 volgen.

Seizoen 3

Om te beginnen: dat derde seizoen komt eraan! Hunk Penn Badgley, Joe himself, heeft per ongeluk zijn mond voorbij gepraat in een interview met Entertainment Online dat deze week verscheen. En als Penn het zegt dan zal het wel kloppen! Oké, Netflix moet nog officieel groen licht geven, maar dat is nu nog maar een formaliteit.

Aankondiging

En dat groene licht zou ergens halverwege januari moeten komen. Meestal doet Netflix er namelijk zo’n twee weken over om een mega-succesvolle show officieel te ‘vernieuwen’, al zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Zo kreeg The Witcher voor release al een tweede seizoen.

Releasedatum

Mogen we You al een (hele verontrustende) kersttraditie noemen? Ja toch? Netflix bracht seizoen 1 op Tweede Kerstdag 2018 uit, nadat het van september tot november al op de Amerikaanse zender Lifetime kwam. Sinds seizoen 2 is You echter een Original. Ook nu koos Netflix Tweede Kerstdag uit om creepy Joe weer in onze levens toe te laten en we gaan er voor het gemak voor even vanuit dat seizoen 3 gewoon op Tweede Kerstdag 2020 verschijnt.

Love

Wow. De grote twist rond Love Quinn (Victoria Pedretti) hadden we écht niet verwacht. Wat blijkt? Ze is net zo’n zieke, gestoorde killer als Joe. Een enge match made in heaven, zou je denken. Nu Candace en Delilah uit de weg zijn geruimd én Love’s tweelingbroer Forty dood is, staat niets deze lovebirds nog in de weg. Joe is blij dat Forty dood is: alle aandacht van Love moet nu wel naar hem gaan. Ook hun toekomst samen ziet er zowaar rooskleurig uit na Love’s grote verrassing: ze is zwanger van Joe! OMG: een You-baby’tje! Arm kind...

Een nieuwe ‘You’

Seizoen 1 draaide om Joe’s eerste ‘You’, namelijk Guinevere Beck. Ze werd het slachtoffer van zijn zieke obsessie. In seizoen 2 is dat uiteraard Love, maar iets zegt ons dat het hier niet bij blijft. Aan het einde van de finale zien we namelijk hoe Joe’s oog valt op een nieuwe dame in zijn nieuwe buurt. Deze mysterieuze vrouw (mét trouwring) zou zomaar eens het leven van Love en Joe op zijn kop kunnen zetten. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wie zegt dat Joe zijn obsessieve stalk-gedrag kwijt is nu hij met de zwangere Love gaat? En hoe gaat zij reageren op een mogelijke ‘bedreiging’ voor de relatie? Oftewel: meer dood en verderf komt eraan.