The Umbrella Academy seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Umbrella Academy seizoen 3
Superhelden

Yes! Check de trailer van The Umbrella Academy seizoen 3!

|
|

Laatste update:

The Umbrella Academy keert terug! Check de eerste beelden van het nieuwe seizoen van de gestoorde superheldenfamilie.

The Umbrella Academy is een superheldenteam dat bestaat uit verschillende adoptiekinderen die door een excentrieke miljonair werden getraind. Door hun kille opvoeding zijn ze allemaal verknipt, maar omdat ze de superheldenschool sámen overleefd hebben, kunnen ze tóch niet zonder elkaar. Gooi een paar bizarre krachten én geflipte schurken in de mix, en je hebt een prima superheldenserie.

 

The Umbrella Academy: waar waren we gebleven?

In het eerste seizoen van The Umbrella Academy veroorzaakte het bizarre team superhelden per ongeluk het einde van de wereld. Ze reisden in seizoen 2 nét op tijd terug naar het verleden in een poging hun fout te herstellen. Na een bittere strijd met… een hyperintelligente goudvis keerde het team weer terug in het heden. Daar was alles echter helemaal anders omdat de geschiedenis per ongeluk gewijzigd was.

Om de verschillende werelden te redden moeten The Umbrella Academy én de nieuwe Sparrow Academy hun krachten bundelen, maar dat gaat niet van harte!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

The Umbrella Academy is één van de leukste superheldenseries van de afgelopen jaren. De ingewikkelde fratsen met tijd, de grove actie én de scherpe humor maken het sowieso één van de gaafste Netflix-series.

Je ziet The Umbrella Academy seizoen 3 vanaf 22 juni op Netflix.

Lees verder