Presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels voor Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels voor Expeditie Robinson

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

|
|

Laatste update:

Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver maken zich klaar voor een nieuw seizoen Expeditie Robinson. We weten inmiddels wanneer het nieuwe seizoen te zien is en dat we tweemaal per week kunnen genieten, maar belangrijker nog: wie doen er mee?

1. Stefano Keizers

Hij is grappig, avontuurlijk, een tikkeltje gek en was de smaakmaker van Het Perfecte Plaatje. We hebben het natuurlijk over Stefano Keizers (33), de allereerste BN'er die is bevestigd als kandidaat van Expeditie Robinson 2021. En hij kwam duidelijk niet met lege handen naar het eiland. "Ik wilde echt alvast een streepje voor hebben, dus ik heb mezelf als een soort Indiana Jones compleet alle materie eigen gemaakt. Ik kom tot tanden toe gewapend in deze wedstrijd."Nu nog even afwachten of dat een slimme tactiek was...

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

2. Jasmine Sendar

De tweede kandidaat is de veelzijdige Jasmine Sendar (43). Haar medekandidaten mogen wel oppassen: deze topactrice is namelijk niet voor één gat te vangen. Ze schitterde in het verleden in Goudkust en Onderweg naar Morgen, en heeft ook nog eens aanleg voor zingen, presenteren, model staan... en vuur maken! Of ze ook een echte survivor is, dat gaan we eind deze maand zien! 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

3. Jan van Halst

Het is echt waar, voetbalanalist en oud-profvoetballer Jan van Halst (52) is net als Jasmine en Stefano afgereisd naar de Kroatische kust. Dit nieuws komt niet uit de lucht vallen. Hij prijkt al langer op ons lijstje, en dat heeft hij te danken aan Bas Nijhuis, die claimt alle kandidaten van het nieuwe seizoen te kennen. De voetbalscheidsrechter verklapte eerder al dat Jan 'die geen last heeft van verwilderde haargroei' zou deelnemen. En gelijk had ie!

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

4. Eva van de Wijdeven

Kandidaat nummer vier is de altijd charmante Eva van de Wijdeven (36), die je onder meer kunt kennen van A'dam - E.V.A., Dunya & Desie, Celblok H en de Mannentester. Voor haar kwam de uitnodiging om deel te nemen aan Expeditie Robinson op het juiste moment. "Ik had de behoefte om mezelf verder te ontwikkelen", zo vertelde ze al aan AD. "Dit was voor mij echt de kans. Het voelde als heel erg iets voor mij." Of dat ook zo zijn vruchten heeft afgeworpen, zien we binnenkort.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

5. Annemiek Koekoek

Boerin Annemiek, de veelbesproken kandidate van Boer zoekt vrouw, heeft haar koeien even heeft gelaten voor wat ze zijn. Op de Instagram van Expeditie Robinson werden al hints gegeven met '27 jaar', 'vrouw' en 'bekend van Boer zoekt vrouw' dus wij dachten al direct dat zij kandidaat nr. vijf zou zijn. En het bleek te kloppen! Het is voor de collega-eilanders van Annemiek niet te hopen dat ze haar tegenspelers net zo snel naar huis stuurt als de mannen tijdens haar deelname aan het liefdesprogramma, *wink wink*.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

6. Robbert Rodenburg

Als je spoilers over Expeditie Robinson wil krijgen, moet je vooral Veronica Inside luisteren. Net als Jan komt namelijk ook kandidaat nummer zes uit hun koker: Robbert Rodenburg. En dat sluit uitstekend aan bij de hints van Expeditie Robinson. 'Een 23-jarige die bekend is van zijn interviews en graag de kaarten open op tafel legt'? Dat kan wat ons betreft alleen Robbert zijn, bekend van... juist zijn YouTube-reeks Open kaart met. Inmiddels weten we het zeker, want Robbert doet inderdaad mee aan Expeditie Robinson.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

7. Défano Holwijn

De zevende, inmiddels bevestigde, naam zoemde ook al enige tijd rond in de wandelgangen: Défano Holwijn. De 29-jarige rapper, YouTuber en acteur maakte zichzelf verdacht door zijn online verkeer. Zo zou hij plots gestopt zijn met zijn live-sessies en ook van 'nieuwe' foto's was tijdens de opnameduur geen sprake. Een fan waagde het erop en vroeg het via Instagram op de man af, maar die werd gewoon keihard geblokkeerd. Sneed Defano zichzelf met deze actie in de vingers? Ja, blijkt nu.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

8. Dyantha Brooks

Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks besloot in mei haar werkplek in te ruilen voor een reisje Portugal. Dat had in feite gekund, maar wat haar verdacht maakte, was de - inmiddels verwijderde - video die ze kort daarna plaatste. Ze schreef daarbij dat ze tijdens haar vakantie veel spiermassa was verloren en daarom weer trainde. Uh uh, één en één is twee: ze liep gewoon te bikkelen in Kroatië.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

9. Britte Lagcher

RTL liet op een gegeven moment steeds meer los over het kandidatenveld van 2021 en daarbij kwamen de verdenkingen plots op Britte Lagcher terecht. Want zeg nu zelf: een vrouwelijke deelneemster die bekend is van televisie en houdt van 'plezier maken', dan denk je toch snel aan Meisje van Plezier-actrice Britte Lagcher? Deze krullenbol draait al enkele jaren mee en kun je ook kennen van All You Need is Love de film, CMC en Suspects. Binnenkort dus ook van Robinson!

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

10. John de Bever

'Een 56-jarige man die altijd een lach op zijn gezicht heeft. Wie-o-wie is dat?" RTL probeerde ons zo nieuwsgierig te maken met hun hints, maar daar zijn wij wel tegen bestand. Het is namelijk niemand minder dan John de Bever, de zanger van... Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. Houdt deze voormalig prof- en zaalvoetballer die eeuwige glimlach ook als hij even geen eten krijgt? Dat zien we binnenkort! 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

11. Sylvana IJsselmuiden

Houd je het nog een beetje bij? We hopen van wel, want de namen vliegen ons nog altijd om de oren. RTL Boulevard bevestigde vrijdagavond dat ook Sylvana IJsselmuiden is afgereisd naar Kroatië. Deze 26-jarige Insta-babe presenteerde in het verleden bij videoplatform Dumpert een show over Formule 1 en werd in 2020 uitgeroepen tot de 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Mannen en vrouwen, pas dus maar op voor haar verleidelijke tactieken! 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

12. René van Meurs

Aan de lach wordt zeker gedacht, want cabaretier René van Meurs is alweer de twaalfde bevestigde kandidaat! Stiekem hadden we dat met hints over 'een 35-jarige man die graag statements' maakt al door. Deze cabaretier en bekende van de Comedy Train heeft namelijk via Slam! een YouTube-formatje genaamd... Statements. 

13. Sterrin Smalbrugge

Een 28-jarige koudbloedige en soms giftige tv-persoonlijkheid?' Dat kan er maar één zijn: het onbevreesde slangenmeisje Sterrin Smalbrugge. Je zou haast zeggen dat Expeditie Robinson voor deze ecoloog, herpetoloog en stoere vrouw in een mannenwereld a piece of cake is, maar voor deze 'über-introvert' lag de uitdaging dan ook vooral bij het samenleven met andere mensen, zo zegt ze zelf.

14. Jasper Demollin

Acteur en presentator Jasper Demollin zit dit seizoen ook op het nieuwe steenkoude Kroatische eiland. Je kent hem vooral van het programma Streetlab, dat Jasper samen met zijn besties Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders maakt. 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

15. Sandra Ysbrandy

Wij zouden wel weten wie we te vriend gingen houden op het eiland: Sandra Ysbrandy natuurlijk. Deze kok, die kookt voor Omroep Max en in het verleden opdook bij Carlo en Irene, kan van een drol nog een gebakje maken. Niet letterlijk, hopen we voor de kandidaten. 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

16. Dennis Schouten 

Het zat er al aan te komen, maar het is eindelijk bevestigd dat Dennis Schouten deelneemt. In april van dit jaar stond hij al op onze radar door de podcast van Shownieuws, maar daar is het niet bij gebleven. Zijn collega Wilfred Genee dikte de geruchten daarna nog even lekker aan, en daar was hij not amused over. "Het is een achterbakse streek. Hij is een verrader", aldus de voormalig PowNed-verslaggever. Tel daarbij de hints op van RTL over 'een 26-jarige die zijn mening niet onder stoelen of banken steekt', en Dennis was al betrapt! 

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

17. Sieneke 

"Shalalie shalala Shalalie shalala." Haal die draaiorgel maar weer uit de kast, want niemand minder dan Sieneke doet ook mee. Tijdens het Songfestival van 2010 wist deze inmiddels 29-jarige zangeres zich met een 14e plaats (van de 17) niet te kwalificeren voor de finale van het Songfestival. Maar wie weet is ze beter in survivallen, socializen en de andere proeven. Dan voorzien we voor haar een betere plek.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

18. Yuki Kempees 

En last but not least doet ook kersverse vader Yuki Kempees mee. Deze naam kun je onder meer kennen als één van de drie leden van de danceformatie Kriss Kross Amsterdam. Hij moet het nu zonder zijn maten Sander en Jordy doen, maar de voortekenen zijn goed. Hij is namelijk volgens de geruchten flink afgevallen tijdens zijn periode op het eiland.

Wie zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021?

En zij zijn niet de enige.... In de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2021 kregen we te horen dat er – zonder medeweten van de achttien nieuwe expeditieleden – acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten. Lees hier snel welke 8 diehards opnieuw een poging wagen!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur én elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL4. Zin in wat voorpret? Dit is wat je moet weten over het nieuwe seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder