De derde Expeditie Robinson-deelnemer is Jan van Halst

Door Redactie
Presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels voor Expeditie Robinson

Oud-voetballer Jan van Halst is de derde kandidaat van Expeditie Robinson. Hij heeft naar eigen zeggen nog nooit gekeken naar het programma, maar moest er van zijn kinderen aan geloven. Het nieuwe seizoen gaat op 29 augustus van start op RTL 4. 

Jan van Halst is op dit moment bekend van zijn optredens in ZiggoSport, waarin hij voetbalanalist is. Hij zegt tegen NU.nl: "Ik krijg vaker uitnodigingen voor programma's en die sla ik altijd af, maar Expeditie Robinson past bij mij. Het gaat over goed voorbereiden, overleven, intens samenwerken en leiderschap." Hoewel het enerzijds draait om het individu, is teamwork belangrijk. Perfect iets voor een ex-voetballer dus. Niet dat hij zelf wilde, want hij moest van zijn kinderen: dank jullie wel!

Jan van Halst

Jan is niet onvoorbereid de met tropische planten begroeide ring ingestapt, want hij heeft flink getraind met een personal trainer. Ook hongerde hij zichzelf uit om alvast te wennen aan het gevoel. Hoewel dat door het programma wordt afgeraden, doet hij er misschien wel goed aan. Hij heeft met zijn 52 jaar lichamelijk gezien mogelijk een zwaardere kluif dan jongere, fittere deelnemers. 

Wie die andere deelnemers zijn, dat is nog niet helemaal bekend. We weten naast Jan alleen de eerste twee: Stefano Keizers en Jasmine Sendar. Wil je meer weten over deze kandidaten? Lees dan het aankondigingsbericht van Expeditie Robinson-deelneemster Jasmine en het aankondigingsbericht van Expeditie Robinson-deelnemer Stefano.

Expeditie Robinson

Het overlevingsprogramma waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen is opgenomen in Kroatië. Er worden twee afdelingen per week uitgezonden. Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.