Dennis Schouten, Expeditie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Schouten, Expeditie

'Dennis Schouten doet mee aan Expeditie Robinson 2021'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu we weten dat er een nieuw seizoen Expeditie Robinson in aantocht is, staan de (onderzoeks)journalisten flink op scherp. Want: waar wordt dit seizoen opgenomen én wie doen er mee? Kayleigh van den Hout van de Shownieuws-podcast heeft wel een idee! 

Zo'n twee weken geleden onthulde RTL dat Nicolette en Kaj hun koffers mochten pakken, maar waarheen? Dat bleef een geheim. Tot nu... als we de bronnen van Shownieuws mogen geloven.

En de locatie is...

"Ik weet toevallig dat ze volgende maand gaan vertrekken", begint Kayleigh van den Berg in de podcast. "En ik weet ook al dat het Kroatië wordt." Haar collega Bart Ettekoven zal het een worst wezen. "Ik heb hier nog nooit één hele aflevering van gezien. Het heeft mij nooit kunnen pakken. En ik zou ook nooit meedoen." Dat is alweer een BN'er minder op de lijst... maar Kayleigh laat het daar niet bij zitten. Zij hoorde namelijk nóg iets in de wandelgangen.

Potentiële kandidaat nummer 1

"Ik gok dat er wel weer een SBS-ster meedoet", begint ze eerst nog heel mysterieus, al weet ze die naam niet. Maar dat geldt niet voor de identiteit van deze persoon. "Ik hoorde Dennis Schouten heel vaak voorbijkomen. Hij zou vorig jaar al meedoen, maar dat ging toen niet door vanwege corona. En ik heb begrepen dat hij nu toch echt volgende maand naar Kroatië gaat." Of de veelbesproken presentator echt deelneemt, blijft voorlopig de vraag. Heel verwonderlijk zou het echter niet zijn; eerder deze maand had hij nog twijfels over zijn toekomst. En wat geeft je nu beter de tijd om na te denken dan een bezoekje aan een eiland, toch?

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in het najaar te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder