Yes: RTL4 maakt nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Door Redactie
Presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels voor Expeditie Robinson

Goed nieuws! Expeditie Robinson keert eindelijk terug. Het afgelopen jaar was misschien wel de zwaarste proef ooit – uuh.. naast corona natuurlijk – want het overlevingsprogramma kwam lange tijd niet op de buis.

Gelukkig kreeg de survivalshow nu groen licht en gaan ze binnenkort op reis. Dat maakten presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels via Instagram bekend. “Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar!

Geen Filipijnen

Dit seizoen krijgt wel een andere bestemming. De opnames vinden niet op de beeldschone Filipijnen plaats, zoals normaal. Het programma blijft binnen Europa. De locatie is voor nu geheim, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de omgeving net zo prachtig is als voorgaande seizoenen.

Onbekende editie

Videoland-abonnees konden nog wat langer genieten van Expeditie Robinson. Vlak voor de lockdown kwam de streamingdienst namelijk met een Nederland vs. België-editie met onbekende mensen. Dat betekende eens een keer geen opgevende BN’ers die zeurden over de hete proeven in de zon…

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in het najaar te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: