Geraldine Kemper tijdens RTL FestiFall

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geraldine Kemper tijdens RTL FestiFall

Traditionele Expeditie Robinson zonder BN'ers komt naar Videoland!

|
|

Laatste update:

Fans van het 'ouderwetse' Expeditie Robinson - zonder BN'ers dus - kunnen binnenkort hun hart ophalen. RTL komt namelijk volgende maand met een traditionele Nederland vs. België-editie met onbekende Nederlanders! 

Dat werd gisteren bekendgemaakt tijdens de hevig bekritiseerde finale van Expeditie Robinson 2019, al hing het nieuws natuurlijk al in de lucht. Je moet hier overigens wél een Videoland-abo voor nemen, want deze oude vertrouwde Expeditie Robinson is exclusief voor de streamingdienst. Geraldine Kemper, die zelf in 2013 meedeed, gaat presenteren. 

Nederland vs. België

Hopelijk kan RTL hier de zure kijkers van de reguliere editie een beetje mee paaien. Die zijn week na week woedend op de BN'ers en al hun gekonkel. Maar goed: daar kunnen die onbekende Nederlanders natuurlijk ook wat van. Wat ook terugkomt in deze Videoland-Robinson: de Belgen! 

Back to basic

Het programma draait weer om de keiharde strijd tussen Hollanders en Vlamingen. Het heet dan ook, heel toepasselijk: Expeditie Robinson NL vs. BE. Bij onze zuiderburen komt deze editie overigens wel gewoon op tv. Daar krijgt zender VIER de eer om het uit te zenden. En nogmaals: hierin Nederland kun je dus alléén via Videoland meekijken! 

Expeditie Robinson NL vs. BE is vanaf 23 januari te zien op Videoland. 

Lees verder