Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson, Nicolette Kluijver

Nieuw seizoen Expeditie Robinson twee keer per week op tv

|
|

Laatste update:

Hoera! Niet alleen komt Expeditie Robinson eindelijk terug op tv, we kunnen er dit seizoen zelfs twee keer per week van genieten.

Op donderdag en zondag

Door corona hebben we enorm lang moeten wachten op een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Vandaag hebben presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels echter eindelijk leuk nieuws voor de fans van het programma. “We zijn natuurlijk een tijd niet te zien geweest met Expeditie Robinson”, vertelt Nicolette in RTL Boulevard. “We moeten de verloren tijd dus een beetje inhalen.” En dat betekent dat je voortaan wekelijks kunt genieten van maar liefst twee nieuwe afleveringen, namelijk op donderdag en op zondag! 

Expeditie Robinson is hetzelfde, maar anders

Het 21ste seizoen van Expeditie Robinson is opgenomen in Kroatië. Vanwege corona was de vaste locatie op de Filipijnen uitgesloten. De grote vraag is natuurlijk wat dat betekent voor het format. Nicolette: “Dat betekent dat Expeditie hetzelfde is, maar toch totaal anders, omdat de weersomstandigheden ook anders zijn. Naast de honger en de ontberingen moeten [de kandidaten] nu ook de kou trotseren.” Kaj vult aan: “Al die elementen van overleven, afzien en stukgaan, die zitten er ook dit jaar weer in. Daar zijn we heel blij om, dat dat gelukt is.

Jammer genoeg wilden Nicolette en Kaj niets kwijt over de deelnemers aan het nieuwe seizoen... Wij hebben echter al wel onze vermoedens!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur én elke donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL4. Zin in wat voorpret? Dit is wat je moet weten over het nieuwe seizoen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder