Expeditie Robinson komt met grote plottwist!

Door Alie Sierkstra
Expeditie Robinson 2021
© Tom Cornelissen

Expeditie Robinson is eindelijk terug op tv. Het belooft een uniek seizoen te worden vol plottwists. Gisterenavond kregen we de eerste daarvan meteen voor onze kiezen: er keren acht oud-deelnemers terug!

Deze acht oud-kandidaten keren terug

In de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2021 kregen we te horen dat er – zonder medeweten van de achttien nieuwe expeditieleden – acht oud deelnemers in het diepste geheim hun eigen expeditie starten. Het gaat om: Anouk Maas, Dominique (Do) Rijpma, Jayjay Boske, Loek Peters, Loiza Lamers, Rob Geus, Saar Koningsberger en Wietze de Jager.

Expeditie Robinson komt met grote plottwist!

‘Alsof we nooit weggeweest zijn’

Na hun eerste deelname hebben de acht oud-Expeditie Robinson-kandidaten er – ondanks alle naaistreken – altijd van gedroomd om nog één keer te proberen de finale te halen. En die tweede kans krijgen ze nu! “Ik ben zo ontzettend blij om terug te zijn”, horen we een van hen zeggen. “Man, we gaan het gewoon nog een keer doen!” Een andere deelnemer vult aan: “Een tweede kans in een heel ander land en het gewoon weer mogen proberen. Alsof we nooit weggeweest zijn.

Twee verschillende expedities, één titel

Geen wonder dat RTL ervoor kiest om twee afleveringen van Expeditie Robinson per week uit te zenden! Elke donderdag om 20:30 uur is de strijd van deze oud-expeditieleden te zien, elke zondag om 20:00 uur zie je de andere expeditie met achttien deelnemers.

Ondanks dat er twee expedities plaatsvinden, is er echter maar één titel te winnen… En dat betekent dat de twee expedities op een geven moment zullen samenkomen. Hoe en wanneer dat gebeurt, houdt RTL nog even geheim.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.