Stefano Keizers, Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stefano Keizers, Het Perfecte Plaatje

Stefano Keizers is een grote hit bij Het Perfecte Plaatje kijkers

|
|

Laatste update:

Het Perfecte Plaatje was weer een groot succes. RTL’s fotograferen met de sterren trok meer dan een miljoen kijkers en vooral Stefano Keizers viel in de smaak bij de fans.

De eigenzinnige cabaretier is een van de meest opvallende deelnemers van dit seizoen. Tijdens een opdracht was hij zo druk bezig met plaatjes schieten, dat hij even vergeet dat zijn haar wel heel dichtbij de kaars komt...

‘Helemaal in een deuk om Stefano’

Kijkers kunnen niet genoeg van de knotsgekke kandidaat krijgen. “Of zijn foto’s perfect zijn of niet, ik hoop dat Stefano Keizers er tot het einde in blijft”, deelt een kijker op Twitter.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Janny en haar grote pruik

Heel Holland Bakt-fenomeen Janny van der Heijden valt ook in de smaak. Tijdens de opdracht, geïnspireerd door de Franse pruikentijd, zorgde haar veel te grote pruik voor hilarische televisie. Die arme Janny viel zelfs van de trap!

Het fragment is hier vanaf minuut 39.45 te bekijken.

Patricia moet naar huis

Helaas moest Patricia Paay, die vorige week nog een opdracht won, naar huis in de tweede aflevering. Zij deelde op Instagram haar foto’s uit de opdrachten met het bericht: “Met pijn in mijn hart want wat was het leuk en leerzaam en wat hebben we lachen. Ook gescholden als iets niet ging zoals ik graag wilde.”

Het Perfecte Plaatje is iedere dinsdagavond om 20:30 te zien bij RTL4.

Lees verder