Het Perfecte Plaatje, RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het Perfecte Plaatje, RTL

Het Perfecte Plaatje verbreekt kijkcijfer record

|
|

Laatste update:

Het Perfecte Plaatje scoort! De eerste aflevering van het vijfde seizoen trok ruim 1,2 miljoen kijkers naar RTL4. Dat aantal kijkers is een record voor het fotografieprogramma.

Jurylid en fotograaf William Rutten deelde zijn blijdschap op Instagram: “Wow lieve mensen, wat een kijkcijfers, 1.2 miljoen!!! Dank allemaal voor het kijken!!”

Persconferentie van Mark Rutte

Volgens cijfers van Stichting Kijkonderzoek zorgde de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge gisteravond voor 5,5 miljoen kijkers. 3,1 miljoen bleven vervolgens hangen bij de zender voor De Vooravond. In de afgelopen weken bleek al dat het NPO-programma bij kijkers in de smaak viel.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Wie wordt de beste fotograaf?

Voor wie niet een van de 2,1 miljoen kijkers was van het RTL-programma: In Het Perfecte Plaatje gaan BN’ers met elkaar de strijd aan om de titel ‘Beste Fotograaf’. Tijl Beckand is zoals vanouds de presentator. De kandidaten van dit seizoen zijn onder anderen Art Rooijakkers, Patricia Paay en Miljuschka Witzenhausen.

In de eerste aflevering moesten de BN’ers elkaar vastleggen en zo te zien hebben de sterren dat fotograferen al aardig onder de knie!

Het Perfecte Plaatje is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Lees verder