Het Perfecte Plaatje 2020 deelnemers Tijl Beckand

Veronica Superguide logo
Het Perfecte Plaatje 2020 deelnemers Tijl Beckand

Deelnemende BN'ers nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Komend seizoen proberen maar liefst 10 bekende Nederlanders de winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020 te worden. RTL Boulevard heeft zojuist de namen van de kandidaten onthuld.

Deze BN'ers doen mee aan Het Perfecte Plaatje

In eerdere seizoenen van Het Perfecte Plaatje namen acht BN’ers het tegen elkaar op. Dit seizoen binden maar liefst 10 BN’ers de strijd met elkaar aan. RTL Boulevard maakte zojuist de namen van de deelnemers bekend. We zetten ze graag voor je op een rijtje: Raymond van Barneveld, Bibi Breijman, Janny van der Heijden, Stefano Keizers, Victoria Koblenko, Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Patricia Paay, Art Rooijakkers en Miljuschka Witzenhausen.

Tijl Beckand presenteert Het Perfecte Plaatje 2020

Eerdere seizoenen van Het Perfecte Plaatje werden gewonnen door Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland. We zijn nu al benieuwd wie van deze 10 BN’ers zich in het rijtje met winnaars mag scharen! Gelukkig weten we al wel wie er te zien is als presentator, dat is namelijk Tijl Beckand. En hij heeft enorm veel zin in het nieuwe seizoen: "Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers."

Dit najaar nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is dit najaar te zien bij RTL 4. We hopen dat de opdrachten dit jaar weer lekker spraakmakend zijn! In eerdere seizoenen was het namelijk met grote regelmaat een beestenboel... Neem bijvoorbeeld die shoot met een naakte Tygo of die aflevering waarin Estelle bijna kopje onder ging

Lees verder