• Nieuws

Gemist: blote Tygo in Het Perfecte Plaatje

Gemist: blote Tygo in Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje trakteerde Tygo Gernandt de kijker op een naaktfoto onder de douche. Kijk eens naar het… vogeltje!

Gernandt koos in de vrije opdracht een gewaagd thema. De acteur is natuurlijk wel wat gewend, maar het vergt toch lef om jezelf zó bloot te geven op televisie. En, eerlijk is eerlijk, de getrainde Gernandt komt er prima mee weg! Klik hieronder op het facebook-bericht om het fragment te bekijken.

Tygo’s... artistieke visie kon online op veel steun rekenen!

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Het Perfecte Plaatje

Estelle Cruijff ging ook vrij ver voor een een mooie foto, maar dan op een andere manier. Ze negeerde alle veiligheidsmaatregelen om nóg dichter bij razende crossmotoren te komen. Een professionele fotograaf greep gelukkig in. Of Estelle razend dapper is, of het gevaar van mogelijk rondvliegende motoronderdelen niet helemaal begreep, bleef in het midden.

De populaire fotografieshow trok gisteren bijna een miljoen kijkers. Dat betekent een kleine dip, maar dat kan te maken hebben met de oefenwedstrijd die Oranje tegen Roemenië speelde. Helaas moest één van de kandidaten het programma verlaten, en dat was deze week een van de smaakmakers...

De hele uitzending van Het Perfecte Plaatje kijk je hier terug, bij RTLXL.