• Nieuws

Gemist: Estelle bíjna strijdend ten onder in Het Perfecte Plaatje

Gemist: Estelle bíjna strijdend ten onder in Het Perfecte Plaatje

Volgende week is de finale van RTL4’s fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje. De kandidaten moesten écht werken om hun plaatsje veilig te stellen. Bij een oefening van de Marine gaat Estelle bijna kopje onder!

Estelle fotografeerde kikvorsmannen van de Marine, die oefenden op het strand. De fotografe worstelde zich met veel moeite door een halve meter slik, en ging bíjna strijdend ten onder. Gelukkig was de Marine al in de buurt!

De zware omstandigheden maakten het erg lastig voor Estelle, en de jury bleek niet erg onder de indruk van haar serie. Is het resultaat goed genoeg om door te gaan naar de finale in Peru, volgende week?

Het Peruaanse Plaatje

Ja! Estelle en Giel sprokkelen genoeg punten bij elkaar om Isa Hoes achter zich te houden. Isa ging in de eerste opdracht, een bruidsshoot in Rotterdam, de mist in en kan de achterstand niet meer inlopen. Al scheelde het uiteindelijk weinig! Hoes maakte geweldige foto’s in dit seizoen van Het Perfecte Plaatje, maar bleek helaas niet constant genoeg om de finale te halen.

Online was er veel steun voor Isa. Ze maakte niet altijd de beste foto’s, maar haar oprechte persoonlijkheid maakte haar één van de publiekslievelingen.

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

De halve finale van Het Perfecte Plaatje trok ruim een miljoen kijkers. Iets minder dan normaal, maar ongetwijfeld snoepte de Sinterklaas-special Sint En De Leeuw (1,5 miljoen) wat kijkers weg. Ondanks het afvallen van smaakmakers als Gordon en Tygo Gernandt blijft de fotografiewedstrijd populair!

De hele aflevering van Het Perfecte Plaatje kijk je terug op RTLXL. Volgende week zien we wie de talentenjacht wint. Wordt het Giel de Winter, of tóch de verrassend sterke Estelle Cruijff?