• Nieuws

Gemist: Beestenboel bij Het Perfecte Plaatje

Gemist: Beestenboel bij Het Perfecte Plaatje

Dieren zijn onvoorspelbaar! De fotografen in Het Perfecte Plaatje werden hier aan herinnerd tijdens een aflevering met vele viervoeters. Gordon kreeg ruzie met een paard, Tygo Gernandt vocht een robbertje met een hond en Estelle Cruijff kwam weer vilein uit de hoek!

De krullende vacht van hondje Maya riep bij Estelle herinneringen op aan ex-man Ruud Gullit. Da’s al niet echt aardig om te zeggen, maar het werd nog een stuk erger!

Tygo versus hond: 0-1

Tygo Gernandt probeerde buiten een hond te aaien maar de rakker dacht daar zo het zijne van. Hap, zei de hond, en Tygo kon linea recta naar de Eerste Hulp. We weten niet wát Gordon precies dacht, en hij kon het ook niet uitleggen vanwege de slappe lach.

Lelijk paard

Nieuws reist snel in de dierenwereld, en de paarden uit dit fragment moeten níets van de zanger/presentator hebben!

Het Perfecte Plaatje

Het tweede seizoen van de fotografieshow zit vol met bizarre situaties, rake oneliners en melige humor. De show is behoorlijk populair, en trekt elke week ruim een miljoen kijkers. In de vorige aflevering zagen we wellicht de geboorte van een nieuw komisch televisieduo. Gordon en Estelle kunnen het prima met elkaar vinden, en doen qua snedige humor niet voor elkaar onder.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag te zien op RTL4, om 20:30 uur. De hele aflevering kijk je hieronder terug, via RTLXL.