BzV-Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
BzV-Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial 2020

BzV-Annemiek heeft geen man nodig: ‘Ik ben liever gelukkig alleen’

|
|

Laatste update:

Vanavond bezoekt Yvon Jaspers oud-deelnemers van BzV in de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial. En daarin blijkt er een hoop veranderd voor boerin Annemiek!

Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial

Annemiek was een van de meest spraakmakende kandidaten in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hoewel zij in het programma de liefde niet vond, kreeg zij kort na de opnames een relatie met een man die zij op Instagram had leren kennen. Maar ondanks de veelbelovende start, duurde het niet lang voordat de relatie werd verbroken. In de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial verklapt Annemiek nu dat zij het afgelopen jaar veel heeft geleerd!

Hectische periode

In een voorproefje van de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial blikt Annemiek terug op deze hectische periode. “Ik zou het heel fijn om een relatie te vinden met iemand. Maar daar hangt mijn geluk niet van af”, vertelt de boerin. “Ik ben liever gelukkig alleen dan ongelukkig in een relatie”, concludeert Annemiek dan ook.

BzV-Milou en Bastiaan

Annemiek is natuurlijk niet de enige die vanavond haar opwachting maakt in de Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial. Ook boer Geert, boer Jan en boer Geert-Jan schuiven aan tijdens de reünie. Natuurlijk mogen ook Bastiaan en Milou niet ontbreken. Zal dit BzV-koppel de praktische bezwaren hebben overwonnen en klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie?

De Boer Zoekt Vrouw Kerstspecial is vanavond om 21.40 uur te zien op NPO 1.

Lees verder