Feit of fictie? Suspects seizoen twee nu te zien op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Feit of fictie? Suspects seizoen twee nu te zien op Videoland

Feit of fictie? Suspects seizoen twee nu te zien op Videoland

|
|

Laatste update:

De bijzondere politieserie Suspects is terug! Je kunt vanaf nu op Videoland terecht voor het tweede seizoen, dat uit vijf afleveringen bestaat. In deze vijf afleveringen staat het team Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie voor de onwaarschijnlijke taak een drietal misdaadzaken op te lossen.

Drie heftige zaken

Suspects is de Nederlandse remake van de gelijknamige Britse serie. Carly Wijs (Susan Vlaanderen), Jeroen Spitzenberger (Daan de Ridder) en Britte Lagcher (Liv Scholten) spelen de hoofdrollen in de detectiveserie. In bijrollen zie je onder meer Roeland Fernhout, Loes Haverkort, Katja Herbers en Waldemar Torenstra voorbij komen. Dit seizoen krijgt de cast te maken met een moord met sadistische motieven, het oprollen van een pedofielennetwerk en de verdwijning van een militair met PTSS.

Improvisatietalent

Het bijzondere aan Suspects is dat de acteurs geen (volledig uitgeschreven) script hebben. Natuurlijk kunnen ze zich wel enigszins voorbereiden op hun scènes en liggen de verhaallijnen redelijk vast, maar daarbinnen zijn ze grotendeels aangewezen op hun improvisatietalent. Suspects voelt eigenlijk soms zelfs meer als een documentaire. De kijker bevindt zich – mede ook door het camerawerk - zodoende gevoelsmatig veel meer middenin de actie. Wij vroegen de hoofdrolspelers van Suspects al eens hoe ze dit zelf ervaren.

Lees verder