Vervolg op Netflix-hit over Jeffrey Dahmer draait om twee broers die hun ouders hebben vermoord

Dat er een vervolg komt op de mega hitserie Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story weten we al even, maar nu is ook bekend waar het tweede seizoen over gaat. In de Netflix Original staan de broers Lyle en Erik Menendez centraal, zij zijn in 1996 veroordeeld voor de moord op hun ouders.

Dahmer - monster: the jeffrey dahmer story
© Netflix

Monster: The Jeffrey Dahmer Story (lees hier onze recensie) is een van de best bekeken Netflix-series ooit. De streamingdienst bestelde daarom gelijk twee extra seizoenen. Het is de vraag of Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story net zo'n grote hit zal worden, maar de basis voor de volgende Netflix-knaller is alvast gelegd.

De tekst gaat verder onder de teaser trailer

Exclusieve toegang

Net als de serie over Jeffrey Dahmer, wordt deze reeks over de moordende broers gemaakt door regisseur Ryan Murphy. Volgens de site Deadline heeft hij exclusieve toegang tot de informatie van de broers. Ryan, die ook schrijver en producent is, staat bekend om zijn uitgebreide research. Hij maakte eerder al drie seizoenen van American Crime Story over de rechtszaak tegen O.J. Simpson, de moord op Gianni Versace en het seksschandaal rondom Bill Clinton.

Uitgebuit

Ondanks het grote succes van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story was niet iedereen blij met de serie. Slachtoffers van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer voelden zich uitgebuit en werden verrast door de gewelddadige Netflix Original, maar volgens Ryan heeft hij gewoon netjes contact opgenomen met iedereen.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story staat gepland voor 2024.