• Nieuws
  • Netflix
  • Streaming

Dahmer door Netflix verlengd met twee seizoenen

Door Alie Sierkstra
Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Netflix heeft besloten om twee nieuwe seizoenen van Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story te bestellen! Ook deze reeksen richten zich op ‘monsterlijke figuren’.

Ondanks dat er flinke kritiek was op Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story, was de serie toch een groot succes. Geen wonder dat Netflix bekend heeft gemaakt aan twee nieuwe seizoenen te werken! Die nieuwe seizoenen gaan trouwens niet over Jeffrey Dahmer. In plaats daarvan richten makers Ryan Murphy en Ian Brennan zich op andere "monsterlijke figuren die de maatschappij hebben beïnvloed”.

Best bekeken serie op Netflix

Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story is zelfs een van de best bekeken series op Netflix ooit! Week na week vinden we de serie terug in onze lijst met de populairste series op de streamingdienst. In het eerste seizoen werd het levensverhaal van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer verteld, die zeker zeventien mannen en jongens heeft gedood. De serie kreeg kritiek van Slachtofferhulp en de nabestaanden van de slachtoffers. Regisseur Murphy reageerde later op de kritiek: hij gaf aan wel degelijk contact gezocht te hebben, maar geen antwoord gekregen te hebben.

Het is nog niet bekend wie de hoofdpersonen worden in de nieuwe seizoenen van Monster en wanneer de reeksen te zien zullen zijn. We wijzen je daarom graag op deze acht spannende series over seriemoordenaars!