• The Lord of the Rings

Terug naar Middle-Earth: geweldige trailer LOTR: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power

De LOTR-serie The Rings of Power is dé serie waarvan je niet wist dat je hem nodig had, maar op basis van de nieuwe trailer begint het tóch een beetje te kriebelen! Elfen, dwergen en mensen maken zich op voor een nieuwe strijd tegen Sauron!

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een prequel op de bekende LOTR-trilogie én de The Hobbit-reeks. The One Ring veroorzaakte al veel langer problemen in Middle-Earth, en waarschijnlijk weet je wel dat Sauron de mensen, dwergen en elfen al eerder heeft belaagd. The Rings of Power vertelt het verhaal van het verbond van elven en mensen, dat een wanhopige strijd voert tegen de legers van Sauron.

The Rings of Power komen dichterbij!

Aangezien veel volkeren in Middle-Earth (bijna) onsterfelijk zijn, komen er veel personages uit LOTR voorbij. In de trailer zien we o.a. Galadriel en Elrond, die hun elfenkoninkrijken willen redden van het kwaad.

Er is al veel gezegd over de peperdure nieuwe fantasyserie, maar de trailer ziet er fantastisch uit. Het eerste seizoen van The Rings of Power bestaat uit acht afleveringen, en zie je vanaf 2 september op Prime Video.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.