rob goossens rtl boulevard anouk the voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens rtl boulevard anouk the voice

Opstappen Anouk bij The Voice 'legt druk op andere coaches'

|
|

Laatste update:

Anouk is opgestapt als coach bij The Voice of Holland. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vindt dat een dapper besluit, alhoewel het ook druk op haar mede-coaches legt. Zij zullen volgens hem toch de vraag krijgen waarom ze niet ook opstappen.

Anouk stapt op bij The Voice

RTL Boulevard sprak met Veronica Superguide-columnist Rob Goossens over alle ontwikkelingen bij The Voice of Holland. Anouk maakte eerder vandaag bekend direct op te stappen als coach bij de talentenjacht. Rob noemt dat "dapper": "Ik vind het heel dapper dat ze nu al dit besluit neemt en niet eens de uitzending van BOOS afwacht." Presentatrice Bridget Maasland vraagt zich af of er meerdere coaches zullen opstappen. Rob reageert: "Ze legt in ieder geval de druk op haar collega's. Iedereen die bij The Voice betrokken is en niet ditzelfde statement maakt, die zal toch de vraag krijgen waarom ze het voorbeeld van Anouk niet volgen."

'Programma voor vieze mannetjes'

Niet alleen Anouk besloot haar handen van The Voice af te trekken, ook sponsor T-Mobile besloot actie te ondernemen. Het feit dat ook T-Mobile de uitzending van BOOS niet af heeft gewacht, noemt Rob "heel pijnlijk": "Dat betekent dat zelfs als je doorgaat met het programma, je je moet afvragen of het wel zo makkelijk wordt om weer een nieuwe hoofdsponsor te vinden, nu blijkt dat het niet een programma voor de hele familie is, maar vooral een programma voor vieze mannetjes." 

Wat gebeurde er allemaal?

RTL liet gisteren weten The Voice of Holland stil te leggen. Er kwamen namelijk aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen en die wil de zender eerst onderzoeken. Inmiddels hebben zich 40 slachtoffers verenigd. Het balletje kwam aan het rollen door een aankomende uitzending van BOOS van Tim Hofman. Sinds gisteren hebben onder meer Waylon, Jeroen RietbergenChantal Janzen en Ali B. gereageerd. 

RTL Boulevard is elke dag rond 18:35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder