Ali B in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B in The Voice of Holland

Grote sponsor The Voice trekt per direct stekker uit samenwerking

|
|

Laatste update:

De toekomst van The Voice of Holland hing al aan een zijden draadje nu BOOS van Tim Hofman de beerput van vermeend seksueel wangedrag opent en RTL het huidige seizoen voorlopig niet meer uitzendt. Maar vandaag kwam daar alvast de volgende mokerslag bij: T-Mobile, een van de grootste sponsors van de talentenjacht, trekt per direct de handen van de show af.

Lees ook: 'Ruim veertig slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag binnen TVOH'

Dat liet het bedrijf weten in een statement aan RTL Boulevard. Hiermee trekt T-Mobile dus nu al zijn eigen conclusies en wacht het niet af tot de uitkomsten van het dor RTL aangekondigde onafhankelijk onderzoek naar de vermeende misstanden.

Statement T-Mobile

T-Mobile verwoordt het als volgt: "Wij hebben besloten op basis van alle berichtgeving van de afgelopen 24 uur het sponsorschap van het huidige The Voice Of Holland per direct stop te zetten. We keuren elke vorm van grensoverschrijdend gedrag af en nemen hier als bedrijf nadrukkelijk afstand van. Nogmaals ons medeleven gaat uit naar alle betrokkenen."

Alles over de Voice-ophef

BOOS bracht de hele zaak dus aan het rollen, deed lang onderzoek en komt donderdag met een uitzending over de vermeende misstanden binnen The Voice of HollandOmroep BNNVARA kreeg ondertussen al een bekentenis en spijtbetuiging binnen van Voice-bandleider Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol. Hij legt zijn werkzaamheden bij het programma neer. Volgens BNNVARA zijn er meer vermeende daders, die ook allemaal om een reactie zijn gevraagd. Ook ligt er inmiddels een aangifte tegen coach Ali B, die zich overigens niet herkent in beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Chantal Janzen haalt uit

Presentatrice Chantal Janzen ergert zich ondertussen enorm aan de "partijen en mensen" binnen The Voice of Holland die "blijkbaar al zo'n 10 jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten", maar "ze verzwegen". Lees hier het vurige betoog van Chantal over de misstanden bij The Voice.

Grote sponsor The Voice trekt per direct stekker uit samenwerking

RTL legt The Voice of Holland ondertussen helemaal plat terwijl er een onafhankelijk onderzoek moet gaan lopen.

Lees verder