Chantal Janzen 'geschokt' na The Voice-beschuldigingen

Chantal Janzen

The Voice of Holland-presentatrice Chantal Janzen is 'geschokt', zo zegt ze in een eerste reactie op de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen het programma. 

"Sterkte aan alle betrokkenen", schrijft ze op Insta. "Schande voor de hardwerkende mensen aan en in dit programma die hier niets van weten en niets mee te maken hebben." "De onderste steen moet boven", sluit ze af.

Chantal Janzen 'geschokt' na The Voice-beschuldigingen

Martijn Krabbé

Collega-host Martijn Krabbé heeft ook gereageerd. Hij voelt zich 'compleet overvallen', lezen we op twitter. "Het is heel goed dat alles wordt onderzocht. Ik hoop dat de waarheid boven tafel komt."

Alle Voice-ophef op een rij

Tim Hofman en zijn BOOS-redactie werken al sinds 2021 aan een dossier over misstanden The Voice, die donderdag worden gepresenteerd in de nieuwe BOOS-uitzending op YouTube. Er zou sprake zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Eerder vandaag liet omroep BNNVARA weten dat ze al een bekentenis en spijtbetuiging binnen hebben van bandleider Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol. Hij stapt op als bandleider. Ook hebben coaches Waylon en Glennis Grace al gereageerd, net als Ali B, die met een statement kwam. RTL liet eerder vandaag weten dat de TVOH-uitzendingen voorlopig worden geschrapt en dat er een onafhankelijk onderzoek komt.