Waylon in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon in The Voice of Holland

TVOH: Waylon reageert op beschuldigingen 'seksueel grensoverschrijdend gedrag'

|
|

Laatste update:

UPDATE: Bandleider Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol, stapt op en heeft een bekentenis afgelegdLees hier ook de reactie van presentatrice Chantal Janzen en check hier het statement van coach Ali B.

Waylon is de eerste The Voice of Holland-coach die met een reactie komt nadat RTL en Voice-producent ITV bekendmaakten dat het huidige seizoen wordt stilgezet nadat er dusdanig grote aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnenkwamen. Waylon zegt er niets mee te maken te hebben.

Dat laat hij via zijn management weten aan Shownieuws. "Waylon heeft hier niks mee te maken. Dit is ook bevestigd vanuit RTL. Uiteraard vindt ook Waylon dit een hele kwalijke zaak."

Ook Glennis Grace reageert

"Glennis is op de hoogte", vertelt het management van de coach die er pas sinds dit seizoen bij zit. "We weten wat in de media staat, maar meer ook niet. Glennis is net een nieuwe coach, dus weet net zoveel als iedereen. Meer kunnen en willen we er niet over zeggen.

TVOH stilgelegd

Waylon en Glennis zijn de eerste direct betrokkenen bij het programma die met een reactie komen. Er zullen er ongetwijfeld meer volgen. Ondertussen blijft het wachten op meer concrete info. Tim Hofman onderzocht de beschuldigingen voor zijn programma BOOS en legde ze eerder deze week neer bij RTL, waarna de zender vandaag besloot om de boel stop te zetten voor verder onderzoek. Tim belooft dat alles uit de doeken wordt gedaan in de nieuwste aflevering van BOOS, die donderdag op YouTube komt.

Lees verder