Peter en Nicol Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter en Nicol Gillis
Familie Gillis

'Nicol gaat getuigen in mishandelingszaak Peter Gillis'

|
|

Laatste update:

De rechtszaak tegen SBS6-realityster en vakantieparkenbaron Peter Gillis wordt uitgesteld, zo claimt het AD. Dit op verzoek van de advocaat van Peter, die vriendin Nicol Kremers, het vermeende slachtoffer van de mishandeling, als getuige zou willen laten horen.

Gillis-advocaat Ton van de Biezenbosch zou het uitstelverzoek hebben ingediend. De zaak zou eigenlijk op 12 augustus plaatsvinden, maar dat gebeurt nu dus niet meer, zo lijkt het. "Die wil eerst een getuige laten horen en dat heeft de rechtbank op voorhand al toegestaan", beschrijft het AD.

Gaat Nicol Kremers zelf getuigen?

Wie de getuige is? Dat wil de advocaat nog niet zeggen, maar het AD denkt het zeker te weten. Bronnen bevestigen aan de krant dat het om Nicol gaat. De Massa is Kassa-ster (én natuurlijk ook de vriendin van Peter) deed geen aangifte tegen haar vriend. Het OM besloot zelf om Peter te vervolgen, op basis van het politierapport. Zelf ontkennen Peter en Nicol eigenlijk alles: als we hen mogen geloven, vond er helemaal geen mishandeling plaats en is Peter niet opgepakt en een nachtje in de cel gezet. "Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn... Er klopt helemaal niets van. Code rood dus", zo postten Peter en Nicol toen op hun Insta-pagina's.

Peter Gillis in de media

Peter Gillis komt de laatste tijd eigenlijk alleen maar negatief in het nieuws. De vakantieparkenbaron ligt in de clinch met verschillende gemeenten waar hij vakantieparken runt. Zo dreigden vergunningen van zijn vakantieparken te worden afgenomen na de beschuldiging dat-ie ze voor criminele doeleinden zou hebben gebruikt. Er kwam ook nog een filmpje naar buiten van een plassende Peter (hij urineerde tegen een gemeentehuis aan). Ook weigert de realityster een flinke boete te betalen. Ondanks alle ophef staat Talpa vooralsnog helemaal achter de fam want de Gillisjes krijgen een nieuw seizoen van realityserie Massa is Kassa

Volgens RTL Boulevard-deskundige en Veronica Superguide-verslaggever Rob Goossens kan dat nieuwe Massa is Kassa-seizoen eigenlijk wel door de shredder...

Ondertussen vieren Peter en zijn Nicol vakantie in Italië:

Het is nog niet bekend wanneer de rechtszaak plaatsvindt.

Lees verder