Peter Gillis en Nicol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Gillis en Nicol
BN'ersShownieuwsFamilie Gillis

'Peter Gillis opgepakt, zou Nicol mishandeld hebben'

|
|

Laatste update:

UPDATE 14:00 uur: Peter Gillis en Nicol hebben inmiddels gereageerd op het mishandelingsverhaal. Ze zeggen beiden dat de berichtgeving niet waar is.

UPDATE 15:00 uur: Shownieuws heeft zojuist een aangepaste versie van het artikel geplaatst. Hierin is weggelaten dat Nicol het slachtoffer is.

Het originele artikel volgt hieronder.

Shownieuws komt met een heftige scoop. Volgens bronnen van het showbizzprogramma bracht Peter Gillis een nacht in de cel door omdat hij vriendin Nicol mishandeld zou hebben. Ook aan RTL Boulevard is dit door bronnen bevestigd.

Schokkend nieuws: een woordvoerder van het Openbaar Ministerie erkent tegenover Shownieuws dat er onlangs een 60-jarige verdachte is aangehouden. Die heeft ook even in de cel gezeten. Die leeftijd matcht met Peter Gillis, realityster van SBS6's Massa is Kassa.

'Peter Gillis opgepakt'

Volgens anoniem gehouden bronnen van het programma gaat het dus echt om Peter Gillis. Wie deze bronnen zijn, is dus niet bekend. Het nieuwtje is kort na publicatie ook weer van de site van Shownieuws gehaald. Waarom is niet duidelijk.

Reactie OM

"Het OM laat weten dat er inderdaad een man van 60 jaar is aangehouden voor een mishandeling op een locatie in Ommel", beschrijft Shownieuws. De zaak komt ook voor de rechter. Vrij snel al. "Het onderzoek is inmiddels afgerond en op 12 augustus wordt de zaak inhoudelijk behandeld voor de rechtbank Oost-Brabant", aldus de woordvoerder van het OM aan het programma.

Reactie Peter Gillis

Op het moment van schrijven is het nog stil vanuit kamp-Gillis. Zowel Peter als Nicol heeft nog niet gereageerd op de berichtgeving van Shownieuws.

Peter Gillis komt de laatste tijd eigenlijk alleen maar negatief in het nieuws. De vakantieparkenbaron ligt in de clinch met verschillende gemeenten waar hij vakantieparken runt. Zo dreigden vergunningen van zijn vakantieparken te worden afgenomen na de beschuldiging dat-ie ze voor criminele doeleinden zou hebben gebruikt. Er kwam ook nog een filmpje naar buiten van een plassende Peter (hij urineerde tegen een gemeentehuis aan). Ook weigert de realityster een flinke boete te betalen. Ondanks alle ophef staat Talpa vooralsnog helemaal achter de fam want de Gillisjes krijgen een nieuw seizoen van realityserie Massa is Kassa.

Lees verder