Nicol Kremers en Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicol Kremers en Peter Gillis
OphefFamilie Gillis

Nicol en Peter ontkennen mishandelingsverhaal: 'Onzin en niet waar'

|
|

Laatste update:

UPDATE 15:15 uur: Shownieuws heeft inmiddels een aangepaste versie van het artikel online gezet. Hierin staat niet langer dat Nicol het slachtoffer is van de vermeende mishandeling.

Het originele artikel volgt hieronder.

Hmm... Is Peter Gillis nu wel of niet opgepakt geweest omdat hij zijn handen niet thuis kon houden? Shownieuws en RTL Boulevard meldden eerder vandaag dat de Massa is Kassa-ster volgens bronnen korte tijd heeft vastgezeten voor de mishandeling van zijn vriendin Nicol. Volgens Nicol en Peter zelf klopt de berichtgeving van de media niet.

Code rood

Op Instagram plaatsten ze beiden een foto waarop de volgende tekst te lezen is: "Code rood. Deze berichtgeving is onzin en niet waar. Wij zullen verder niet reageren op deze berichtgeving". Peter zegt daarnaast: "Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn... Er klopt helemaal niets van. Code rood dus."

Offline gehaald

Shownieuws bracht het nieuws vrijdag als eerste naar buiten, maar haalde het artikel kort daarna offline. Het is nog niet bekend waarom. Het OM zou volgens Shownieuws hebben gezegd dat er een 60-jarige man is opgepakt voor een mishandeling in Ommel, waar Peter een van zijn vakantieparken runt. Hoewel Peter aan het leeftijdscriterium voldoet, is door het OM niet bevestigd dat het om Peter gaat.

Negativiteit

Met het nieuws dat vandaag naar buiten kwam, wordt de negativiteit die om Peter Gillis hangt alsmaar groter. Zo plaste mr. 'massa is kassa' recent tegen het gemeentehuis in Assen aan en worden de vergunningen van zijn vakantieparken mogelijk ingetrokken. Hij weigerde ook nog eens een megaboete aan de gemeente Peel en Maas te betalen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder