Hatseflats! Peter Gillis kondigt nieuw seizoen Massa is Kassa aan!

Peter Gillis kondigt een nieuw seizoen Massa is Kassa aan
© Talpa

Het vorige seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa eindigde weer eens met bonje. Nicol naaide Ruud erbij omdat de gordijnen van de pipowagens niet af waren, waarna Ruud verzuchtte: ‘Bedankt, hè! Cruella de Vil!’ Het conflict tussen de twee gaat binnenkort verder: volgens Peter Gillis start het nieuwe seizoen van Massa is Kassa al heel snel.

Op Instagram kondigt vakantieparkbaron Peter Gillis een nieuw seizoen van de populaire realityserie aan: om de een of andere reden… vanaf een motorfiets.

Op SBS6 is Peter Gillis momenteel één van de weinige succesverhalen, en ook met zijn dieet gaat het meer dan prima. Tegelijkertijd is Gillis verwikkeld in een conflict met de gemeente Peel en Maas. De vakantieparkbaron kreeg een boete van 250.000 euro, omdat hij arbeidsmigranten zou hebben gehuisvest op één van zijn parken. Voorlopig heeft hij die overigens nog niet betaald.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Naast het gekat binnen de familie Gillis zélf, zijn er dus nogal wat interessante haakjes voor een nieuwe reeks! Je ziet het nieuwe seizoen Massa is Kassa vanaf dinsdag 6 september op SBS6, vanaf 20:30 uur.