Bonje Nicol en Ruud in Familie Gillis: Massa is Kassa: ‘Cruella de Vil’

Door Alie Sierkstra
nicol familie gillis massa is kassa pipowagens ruud
© SBS6

Vanavond in Massa is Kassa bleek dat de pipowagens van Nicol en Ruud nog niet af zijn… Nicol besluit Ruud te verraden bij Peter: “Wat sta je nou weer met je handen op je hoofd?

De pipowagens in Massa is Kassa

Vorige week in Familie Gillis: Massa is Kassa ging Ruud Gillis aan de slag bij de pipowagens. Helaas is Nicol niet tevreden over Ruuds werk. Als zij poolshoogte komt nemen, blijkt namelijk dat de gordijnen nog niet zijn geleverd en die zou Ruud regelen… Hij belooft de gordijnenmaker te bellen en hem aan te sporen door te werken.

'Die zou Ruud regelen'

Nicol neemt geen genoegen met Ruuds belofte. Ze videobelt Peter – die laatst ‘drastische maatregelen’ moest nemen bij het graf van zijn moeder –  en geeft hem een tour van de pipowagens. “Hier hebben we de uitklapbare eettafel neergezet. En dan hier koelkastjes, keukentje en een tweepersoonsstapelbed.” Peter is tevreden en vraagt of de wagens al verhuurd kunnen worden. Nicol: “Nee, want de gordijnen zijn nog niet binnen die Ruud zou regelen.” Peter wordt daar foxwild van: “Wat sta je nou weer met je handen op je hoofd, jongen?” vraagt hij zijn zoon. “Ja, ik hang alweer”, verzucht Ruud.  

'Dan krijg ik de schuld weer'

Nadat Nicol heeft opgehangen, bijt Ruud van zich af: “Fijn dat je me zo even, weet je wel… Dan krijg ik de schuld weer. (…) Maar dank je wel, Nicol, dat je ook de nadruk niet op de gordijnen legt, Cruella de Vil.

Op televisie is de familie Gillis mateloos populair, maar er is ook kritiek over de toestand op de vakantieparkenPeter dreigt een paar vergunningen te verliezen, en kreeg laatst een boete omdat er arbeidsmigranten op zijn parken gehuisvest werden.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.