nicol peter gillis graf moeder hart beton

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
nicol peter gillis graf moeder hart beton
SBSTVFamilie Gillis

Massa is Kassa: Peter Gillis neemt 'drastische maatregelen' graf moeder

|
|

Laatste update:

Vanavond in Familie Gillis: Massa is Kassa zagen we Nicol en Peter Gillis bij het graf van zijn moeder. Daar blijken namelijk graftoeristen aan het werk: “Dan jatten ze het collector’s item.

Massa is Kassa bij graf Peters moeder

Het was zojuist weer tijd voor een nieuwe Familie Gillis: Massa is Kassa. Vanavond zagen we onder meer Peter Gillis en zijn vriendin Nicol bij het graf van Peters moeder. Daar staat een hartje met een foto van de hele familie met de boodschap dat ze hun moeder en oma missen. Of nou ja… Staat? Eigenlijk is ‘stond’ het betere woord. Het bordje wordt namelijk steeds gestolen.

Graftoeristen

Het hartje op het graf van Peters moeder is inmiddels tot zeven keer toe gestolen door graftoeristen. “Als ze dan aan het fietsen zijn, dan stoppen ze hier bij de begraafplaats en dan jatten ze het collector’s item”, zo vertelt Peter. Geliefde voice-over Frank Lammers vertelt dat Peter ‘drastische maatregelen gaat nemen. Peter – die de vergunningen voor zijn vakantieparken dreigt kwijt te raken – besluit het hartje namelijk in beton te gieten. “Dan is het afgelopen”, hoopt hij.

'Schat, gaat dat goed?'

Peter graaft een gat, haalt de zak beton uit zijn Rolls-Royce, giet het gat vol water en gooit dat vervolgens vol met beton: “Ons moeder zal wel denken: wat zijn ze allemaal aan het doen?” Dat vraagt ook Nicol zich af… Zij heeft duidelijk twijfels over Peters werkwijze: “Schat, gaat dat goed?” Peter heeft er alle vertrouwen in, maar Nicol blijft sceptisch: “Zo ziet dat er niet echt uit.

Gelukkig is het stel uiteindelijk tevreden: “Het staat er wel mooi bij”, concludeert Peter. Hij denkt dat ook zijn moeder blij zou zijn: “Dat ziet ze ook iedere dag van boven uit, hè. Die is toch iedere dag op je schouder.

peter gillis nicol graf moeder hart beton

Even terugblikken op eerdere afleveringen? De afgelopen weken hadden Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers medelijden met het hondje van Nicol. Ook werden de ouders van Peters vriendin vergeleken met Tiny en Lau.

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder