Massa Is Kassa ouders

Veronica Superguide logo
Massa Is Kassa ouders
SBS

Massa Is Kassa-kijkers over de ouders van Nicol: ‘Is net Tiny & Lau’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Birgit Roobol

Hatseflats, óók de ouders van ‘ons Nicol’ kunnen er wat van. “Nicolleke heeft het niet van een vreemde… haar ouders ook een stel apart.”

De ouders van ‘ons Nicol’: paps drinkt om half 10 lekker een biertje terwijl hij druk bezig is met Candy Crush. Tot grote ergernis van ‘ons mam’. Dan gaan ze de caravan in orde maken en dat zorgt helemaal voor hilarische televisie. De kijkers van Massa Is Kassa raken maar niet over uitgepraat over de twee. “Die vader en moeder kunnen zelf een reality serie beginnen, is net Tiny en Lau.”

Nicol aan de poets

Nicol stak eerst haar ‘peperduur gemanicuurde handjes uit de mouwen’, zoals voice-over Frank Lammers dat zo mooi zei. Het is niet vaak dat we Nicol zien werken. Of überhaupt iets zien doen. Toch raakt ze niet uitgepraat over hoe snel ze het doet, in tegenstelling tot de schoonmakers die volgens haar maar wat lanterfanteren.“En dan heb ik nog smetvrees ook.

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder