Johan Derksen kraakt Peter Gillis ‘met z’n kutparken!’

Johan Derksen haalt uit naar Peter Gillis

Peter Gillis, Martien Meiland en Johan Derksen zijn de ‘gouden driehoek’ van SBS6. Met name Johan Derksen moet niets hebben van de andere twee… In Vandaag Inside noemde hij Peter Gillis ‘een ordinaire patjepeeër’.

In Vandaag Inside lachte René van der Gijp om de atletische prestaties van Peter Gillis, die vanwege gezondheidsklachten flink aan het afvallen is geslagen. Derksen zat erbij met een gezicht als een oorwurm. ‘Ik vind dat niet eens vermakelijk. Ik vind het een ordinaire patjepeeër, en weet je wat iemand eens zou moeten zeggen? Dat hij arbeidersmensen, die niet zoveel te besteden hebben, niet in van die aftandse hondenhokken op die kutparken van hem moet douwen!’

Wilfred Genee vroeg of Massa is Kassa voortaan helemaal uit Vandaag Inside geweerd moest worden, onder protest van Van der Gijp. Derksen: ‘Ik heb hem één keer gezien en toen heb ik me een uur zitten ergeren. Het is echt verschrikkelijk: mensonterend, die oude smerige caravans waar hij hele gezinnen induwt omdat ze niet meer te besteden hebben. Hij denkt alleen aan geld: wat dat betreft zou hij wél aan deze tafel kunnen zitten.’

Strijd tussen de SBS-sterren

Hoewel Massa is Kassa, Vandaag Inside en Chateau Meiland enorm belangrijk zijn voor SBS6, botert het niet altijd lekker tussen de sterren. Peter Gillis noemde Martien Meiland ‘een toneelspeler’, Martien Meiland sloeg terug door Gillis egoïstisch te noemen en Johan Derksen moet van allebei niets hebben… Gezellig!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.