Martien Meiland en Peter Gillis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Peter Gillis
MeilandFamilie Gillis

Meilandjes slaan terug na uithaal Peter Gillis

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Massa is Kassa-ster Peter Gillis had geen goed woord te zeggen over de familie Meiland. De Meilandjes laten niet over zich heen lopen en slaan terug.

Toneelspelen

Volgens Peter spelen de Meilandjes toneel: "Wij blijven gewoon ons eigen, wij gaan geen toneelspelen", zei hij tegen TelegraafTV. "Wij zijn gewoon zoals we zijn en als wij een flesje wijn drinken, drinken we hem. Ik heb mensen in de bijstand echt nog nooit wijn zien drinken en zij zitten ’s middags al aan de wijn. Ik zie er niks in!" 

 

Gescript?

De familie Meiland was niet gediend van deze uitspraak. "Peter bedoelt met toneelspelen denk ik dat Chateau Meiland gescript is. En dat klopt in zoverre dat wij allerlei opdrachten hebben gekregen om ons in te zetten voor de goede doelen, Stichting Babyspullen en Stichting Help ons Helpen. Dat zie ik de familie Gillis inderdaad niet gauw doen", verdedigt de Martien Meiland zichzelf tegenover de Telegraaf.

Concurrentie

SBS6 had eerst natuurlijk alleen de familie Meiland op de buis, maar nu moeten ze het opnemen met de familie Gillis. Peter vindt dan ook dat zowel de programma’s als de families heel verschillend zijn

 

Maxime bijt terug

De Meilandjes weten wel hoe ze van zich af moeten bijten. Van de week verdedigde dochter Maxime Meiland haarzelf nadat ze zogenaamd niet naar prijskaartjes zou kijken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Lees verder