Johan Derksen en Vandaag Inside-mannen weer aan tafel bij Talpa

Vandaag Inside Wilfred Genee Rene van der Gijp Johan Derksen
© Talpa/William Rutten

Komt Vandaag Inside terug? Johan Derksen laat weten in ieder geval met Talpa-baas John de Mol in gesprek te zijn over de toekomst van het programma. Hoe zit dat precies?

De comeback van Vandaag Inside?

Johan Derksen is toch gezwicht: hij onthulde vandaag aan De Telegraaf dat hij afgelopen zondag een gesprek heeft gehad met John de Mol over de toekomst van Vandaag Inside. Wat de uitkomst van dat gesprek precies is, is nog onduidelijk. Johan wilde daar namelijk nog niet te veel over kwijt. Talpa bevestigt dat er een gesprek heeft plaatsgevonden, waarin in alle rust is teruggeblikt op wat er de afgelopen weken is gebeurd. 

'Talpa is een beetje geschrokken'

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens duidt het nieuws aan de desk van RTL Boulevard: “Er spelen natuurlijk twee dingen op de achtergrond. Talpa is een beetje geschrokken van het gemak waarmee heel Nederland zei: ‘Zo erg was het nou ook weer niet’ en, twee, van de immense belangstelling van concurrenten voor dat trio. Het is toch een beetje als dat jij je ex laat lopen en er staan vervolgens 15 jongens klaar, waarvan je denkt: die hebben allemaal wel een sixpack. Dan ga je toch je best doen om het meisje terug te krijgen.

De ophef rondom Johan Derksen

Hoe zat het ook alweer? De ophef rondom Johan ontstond nadat de analist live op tv vertelde in het verleden een kaars in (of voor) de vagina van een bewusteloze vrouw geplaatst te hebben. Johan besloot daarna de stekker uit Vandaag Inside te trekken. Verschillende mensen, waaronder Özcan Akyol, meenden dat het om een tijdelijk afscheid zou gaan… En wellicht krijgen zij dus gelijk!

 

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.