• SBS
  • VI
  • Ophef
  • TV

Vandaag Inside per direct van de televisie gehaald

johan derksen

Vandaag Inside verdwijnt per direct van televisie, dat heeft Talpa in een persbericht laten weten. Johan Derksen heeft officieel bevestigd dat hij stopt met het programma. Tijdens een gesprek met de directie van Talpa Network heeft Johan Derksen vandaag definitief besloten niet meer terug te keren in Vandaag Inside. René van der Gijp en Wilfred Genee volgen zijn voorbeeld. 

Kaarsenverhaal

Vandaag Inside kwam deze week in een gigantische mediarel terecht toen Johan Derksen vertelde hoe hij ooit een dronken vrouw buiten haar bewustzijn heeft gepenetreerd met een kaars. Aan tafel werd er om het verhaal gelachen. Zelfs de kabinetsleden in Den Haag hebben laten weten dat ze dat een uiterst ongepaste situatie vonden

Geen excuses, wel ontslag

Een dag later probeerde Johan om zijn uitspraken te nuanceren door te zeggen dat hij een kaars op een sokkel tussen de benen van de vrouw had geplaatst. Veel televisiekijkers verwachtten dat Johan donderdag in de uitzending van Vandaag Inside zijn excuses zou aanbieden, maar in plaats daarvan kondigde hij aan te willen stoppen. Wilfred Genee en René van der Gijp lieten toen al weten dat ze niet zonder hem verder zouden willen gaan.  

SBS6 zendt vanavond een aflevering van Het Roer Om uit op het uitzendtijdstip van Vandaag Inside. Vanaf maandag zijn er herhalingen te zien van Chateau Meiland.