Johan Derksen penetreerde bewusteloze vrouw met kaars

Door Redactie
johan derksen

UPDATE, 27 april: Johan Derksen gaf vanavond in Vandaag Inside aan dat hij toch geen kaars 'erin' stopte bij een bewusteloze vrouw, ook al zei hij dat een dag eerder nog wél. "Het was zo’n hele grote 1000-uren kaars, op zo’n grote sokkel. Die waren toen heel populair. Die hebben we tussen haar benen gezet. Die stond zo de lucht in. Ik heb haar daarmee niet gepenetreerd."

 

Het originele artikel (van 26 april) volgt hieronder:

 

Johan Derksen vertelt vanavond in Vandaag Inside een "heel smerig verhaal" om een punt te maken. Hij probeert met deze anekdote Johnny de Mol te verdedigen. "We hebben allemaal onze jeugdzonden!", aldus Johan. Ter illustratie vertelt hij een verhaal over vrouwen die hem ooit hebben ondergekotst. En dan was er ook nog iets obsceens met een kaars... 

'Met twee juffrouwen op stap...' 

"Ik was ooit met de keeper van Veendam met twee juffrouwen op stap..." begint Johan. 

"Wanneer was dit? In 1936?" klinkt het bekende bulderende gelach van René van der Gijp. 

Johan: "Ja, dit was net na de oorlog. Maar we zijn op stap en dronken. En we gaan mee naar die woning en die juffrouwen zijn zo dronken die kotsen ons helemaal onder. Ik ben er niet trots op maar dat soort dingen gebeuren als je jong bent. Die juffrouw lag bewusteloos op zo’n bank en er stond zo’n grote kaars en die hebben we erin gestopt en toen zijn we weggegaan.

'We hebben allemaal onze jeugdzonden!' 

Johan legt uit: "Dat soort dingen zijn gebeurd. En we hebben allemaal onze jeugdzonden, hè? Technisch gezien zou justitie het als verkrachting kunnen uitleggen. Maar ik denk dat iedereen dit soort avonturen beleefd heeft. Waarvan je later denkt van: 'Niet zo netjes.'" 

Nieuwe beschuldiging Johnny de Mol

Door middel van dit merkwaardige verhaal probeert Johan duidelijk te maken dat Johnny waarschijnlijk ook wel stoute dingen zou hebben gedaan, die hem nu achtervolgen. Er ligt, bovenop de mishandeling waarvoor Shima Kaes Johnny de Mol aanklaagt, een nieuwe beschuldiging tegen Johnny de Mol wegens vermeend seksueel misbruik.

'Ze willen gewoon geld van familie De Mol!' 

Het lijkt er volgens Johan dan ook sterk op dat er een verdienmodel achter de aanklachten tegen Johnny de Mol zit. "Ik vind dat deze zaak heel erg stinkt. Kijk als Johnny gedaan heeft waarvan hij beschuldigd wordt moet hij ook bestraft worden... (...) Maar het gaat alleen om geld. Net als bij die Shima Kaes. Ze willen gewoon geld van de familie de Mol hebben."

Volgens RTL Boulevard zou er deze week een brief bij de advocaat van Johnny de Mol zijn binnengekomen namens een stichting tegen seksueel misbruik. De stichting vraagt verheldering over een mogelijke kwestie waarin Johnny een vrouw zou hebben gedrogeerd met GHB, en in een hotel seksueel zou hebben misbruikt. 

Johan concludeert: "Johnny heeft een periode heel wild geleefd. Ik sluit niet uit dat hij gekke dingen gedaan heeft. (...) Maar hij is levenslang beschadigd inmiddels." 

 

Vandaag Inside is dagelijks om 21:35 te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.