Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Derksen
BN'ersVI

Johan Derksen maakt toch géén comeback in Vandaag Inside

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het AD meldde gisteren nog dat Talpa achter de schermen druk vergadert over een Vandaag Inside-comeback mét Johan Derksen. Volgens Johan himself klopt daar helemaal niets van - wat hem betreft blijft de deur dicht.

"Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij", zegt de analist, die vorige week in opspraak kwam nadat hij op televisie vertelde dat hij in de jaren 70' een dronken, bewusteloze vrouw met een kaars penetreerde. "Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij." Johan laat weten daar ook geen behoefte aan te hebben.

Vandaag Inside is niet meer

Vrijdag maakte Talpa bekend dat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp per direct stoppen met hun werkzaamheden voor Vandaag Inside. Dit was een paar dagen na de ophef die ontstond over de bekentenis van Johan. De analist nuanceerde dit in de volgende uitzending en stelde dat er geen penetratie had plaatsgevonden. 

VI comeback

Op de vraag of het programma helemaal stopt of dat het op een later moment mogelijk in een andere vorm terugkeert, wil Talpa vooralsnog niet ingaan. Ondertussen kan Johan natuurlijk wel zéggen dat hij niet meer terugkeert, maar vorig jaar riep hij dat ook al een keer, maar toen kwam zijn grote wens uit: een dagelijkse VI-show maken. Rondom de Akwasi-rel smeten de heren - los van Wilfred Genee - ook al de deuren achter zich dicht, maar daarna kwam VI ook gewoon terug. Dus eh... vergeet de korrel zout niet bij deze nieuwe ontkenning van Johan.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder