• VI
  • Ophef
  • Talkshow

‘Comeback Vandaag Inside wordt al voorbereid’

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in Vandaag Inside

Vandaag Inside is nog geen week gestopt, maar er wordt al gewerkt aan een comeback van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Achter de schermen is men schijnbaar druk bezig om het trio weer op tv te krijgen.

*Update*

Johan Derksen laat aan het ANP weten dat hij - ondanks de geruchten - niet van plan is om terug te keren bij Vandaag Inside. 'Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn niet met mij.'

Het Algemeen Dagblad sprak met bronnen rondom Vandaag Inside, en volgens hen wil Talpa de populaire talkshow-heren snel rehabiliteren. Wanneer Derksen, Van der Gijp en Genee weer terugkeren, en in wat voor soort programma, is nog niet duidelijk.

‘Kaarsen-gate’ bij Vandaag Inside

Johan Derksen raakte recent in opspraak toen hij in Vandaag Inside vertelde dat hij op een met alcohol doordrenkte avond een bewusteloze vrouw had gepenetreerd met een kaars. Iedereen aan tafel vond het verhaal hilarisch óf lachte maar een beetje mee omdat ze niet wisten wat ze hoorden.

Tranen bij SBS6

Voor SBS6 is het vertrek van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee een flinke aderlating. Vandaag Inside was elke dag goed voor ruim 600.000 kijkers en daardoor is er nu een enorm gat gevallen op de zender.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.