Peter Gillis reageert op plasfilmpje: ‘Doe net alsof’

peter gillis massa is kassa rtl boulevard plasfilmpje

Eerder vandaag dook er een plasfilmpje van Peter Gillis op. Hij lijkt te urineren tegen het gemeentehuis in Asten. De Massa is Kassa-ster reageert: “Ik doe net of ik ga plassen.

Peter Gillis plast tegen gemeentehuis

Peter Gillis ligt al jarenlang overhoop met verschillende gemeentes in het zuiden van het land. Vandaag bereikte het verhaal een nieuw dieptepunt: in een filmpje is te zien dat de Massa is Kassa-ster tegen het gemeentehuis in Asten staat te urineren. Peter ligt met die gemeente onder meer in de clinch vanwege illegale huisvesting van arbeidsmigranten op zijn Vakantiepark Prinsenmeer.

'Ik herken mijn eigen er niet in'

Peter herkent zich niet in de berichtgeving, vertelt hij RTL Boulevard. “Iedere ondernemer zal wel eens op het randje lopen. Dat loopt Petertje ook wel eens een keer. Maar wij zijn een hardwerkende familie. Ze doen net of wij criminelen zijn met allerlei rare dingen nou. Ik herken er mijn eigen niet in.Eerder werd bekend dat de Massa is Kassa-ster vergunningen kwijt dreigt te raken. “Er loopt natuurlijk een FIOD-onderzoek, maar het eindrapport moet ik nog krijgen. Maar schijnbaar ben je al veroordeeld voor het zover is”, stelt Peter.

'Petertje plast tegen een gebouw'

En hoe zit dat met dat plasfilmpje? Peter vertelt: “Ik loop even naar mijn maat en ik zeg: ‘Weet je wat, ik doe net of ik ga plassen tegen het grote huis.’ Nou, dat doe ik ook en inderdaad, dan staan er vijf, zes mensen te filmen. Die sturen dat gelijk naar het Eindhovens Dagblad. Dikke chapeau daarvoor. Petertje plast tegen een gebouw.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.