RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL Boulevard
RTLOphefFamilie Gillis

Vermeende mishandeling Peter en Nicol: 'Massa is Kassa kan door de shredder'

|
|

Laatste update:

De vakantieparkenbaron Peter Gillis zou volgens bronnen eind mei zijn opgepakt omdat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. De twee zijn de sterren in Massa is Kassa, het programma dat draait om de campings van Peter. ''Dat programma kan door de shredder'', stelt Veronica Superguide-columnist Rob Goossens aan de desk bij RTL Boulevard.

Mishandeling

Shownieuws kwam met een heftige scoop. Volgens bronnen van het showbizzprogramma bracht Peter Gillis een nacht in de cel door omdat hij vriendin Nicol mishandeld zou hebben. Ook aan RTL Boulevard is dit door bronnen bevestigd. Zelf ontkennen Nicol en Peter het hele verhaal door hun zelfbedachte mediacode te delen op hun socials

Stekker uit programma?

Talpa -waaronder Massa is Kassa valt- reageert op het nieuws, maar zegt nog geen onderzoek te willen starten. Aan RTL Boulevard laat de woordvoerder weten dat ze pas met reacties komen wanneer er nieuwe feiten naar buiten komen. ''Heel dom'', reageert Rob Goossens op die uitspraak. ''Dit programma kan, ook als het voor de rechter is geweest, alsnog door de shredder.'' Opvallend, want een nieuw seizoen voor de familie Gillis is al bevestigd. Wat gaat ermee gebeuren?

Volgens Rob is het einde verhaal voor Massa is Kassa: ''Dit kan je met goed fatsoen niet meer uitzenden, als zelfs The Voice meteen van de buis gehaald wordt.'' Hij doelt daarmee op de The Voice-rel, die uit de programmering werd getrokken na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag.

Ex-schoonbroer van Nicol bevestigt verhaal

RTL Boulevard heeft daarnaast het verhaal ook neergelegd bij directe naasten van Nicol. Met als gevolg een reactie van de ex-schoonbroer van Nicol die het verhaal bevestigt. ''Hij zegt dat Peter wel degelijk vast heeft gezeten en dat Nicol ook wel degelijk de persoon is die mishandeld zou zijn'', stelt Rob. 

Media-aandacht

We krijgen de laatste tijd niet een al te beste kant van Peter te zien. De vakantieparkenbaron ligt in de clinch met verschillende gemeenten waar hij vakantieparken runt. Zo dreigden vergunningen van zijn vakantieparken te worden afgenomen na de beschuldiging dat-ie ze voor criminele doeleinden zou hebben gebruikt. Er kwam ook nog een filmpje naar buiten van een plassende Peter (hij urineerde tegen een gemeentehuis aan). Ook weigert de realityster een flinke boete te betalen

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder