• The Witcher

Blood Origin: Netflix brengt prequelserie op The Witcher!

Blood Origin: Netflix brengt prequelserie op The Witcher!

Heb je je ooit afgevraagd hoe Geralt of Rivia en zijn orde van Witchers eigenlijk vandaan komen? We zien het over een tijdje! Netflix heeft een prequelserie op de geliefde Netflix Original The Witcher aangekondigd.

Zo’n duizend jaar vóór de gebeurtenissen in The Witcher leefden er nog geen mensen op Het Continent. Gnomen, Dwergen en Elfen maakten er de dienst uit, totdat de eerste schepen met menselijke kolonisten arriveerden. Het duurde natuurlijk niet lang of de mensen hadden het met iedereen aan de stok!

De nieuwe prequelserie The Witcher: Blood Origin gaat over deze roerige periode, en speelt zich grotendeels af in het koninkrijk van de Elfen. De vreedzame wezens krijgen heel wat te stellen met de agressieve nieuwkomers, en de serie draait grotendeels om de ineenstorting van hun samenleving.

Naast dit verhaal speelt het ontstaan van de eerste Witchers ook een grote rol. De mensen ontdekken dat er wel héél veel gevaarlijke wezens in hun nieuwe omgeving wonen, dus ontwikkelen ze op magische wijze een orde die burgers beschermt tegen de misbaksels. Deze club zou uiteindelijk de eerste monsterjagers creëren die uiteindelijk Witchers zouden worden.

Declan de Barra krijgt de leiding over de nieuwe serie. De Barra schreef mee aan The Witcher én aan de populaire vampierenserie The Originals. Blood Origin wordt een miniserie, die bestaat uit zes afleveringen.

Méér The Witcher!

Wanneer The Witcher: Blood Origin te zien is, is nog niet bekend. De opnames voor de hoofdserie beginnen waarschijnlijk in augustus, waarna het tweede seizoen (hopelijk) in 2021 te zien is. Daarnaast wordt er gewerkt aan een The Witcher-animatiefilm, genaamd Nightmare of the Wolf.

Hopelijk horen we snel meer over dit nieuwe The Witcher-project!