Spin off The Vampire Diaries en The Originals: Legacies

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spin off The Vampire Diaries en The Originals: Legacies

The Vampire Diaries/The Originals spin-off heet… Legacies!

|
|

Laatste update:

Dat er een spin-off van The Vampire Diaries en The Originals in de maak is wisten we. De Amerikaanse zender The CW heeft nu wat meer bekendgemaakt over de serie, genaamd… Legacies!

Zo’n twee maanden geleden hoorden we het nieuws dat The Vampire Diaries (gestopt in 2017) en The Originals (gestopt in 2018) in een vernieuwde vorm verdergaan. We wisten dat deze serie zich zou richten op een ‘nieuwe generatie’ weerwolven en vampieren, maar daar hield het wel zo’n beetje op!

Back 2 school

The CW heeft eindelijk iets meer verteld over de nieuwe serie, genaamd: Legacies. Vampire Diaries en The Originals-veteraan Alaric Saltzman (Matt Davis) richt een school op genaamd The Salvatore High School For The Young And Gifted. Verschillende personages uit The Originals komen hier in contact met andere bovennatuurlijke wezens. Een soort Zweinstein, maar dan voor vampieren, weerwolven en heksen!

De krachtige Hope Mikaelson (Danielle Rose Russel), de dochter van vampier Klaus Mikaelson en weerwolf Hayley, studeert er. Samen met Saltzmans dochters Lizzie (Jenny Boyd) en Josie (Kaylee Bryant).

Coming soon

Aria Shahghashemi, die als Landon debuteert in het vijfde seizoen van The Originals, verhuist ook mee naar Legacies. De Salvatore-school probeert alle bovennatuurlijke studenten in het gareel te houden, maar bij vampiers kruipt het bloed regelmatig waar het niet gaan kan. Met normale pubers is het af en toe al lastig!

Met de nieuwe informatie komt ook een verschijningsdatum in het vizier. Aanvankelijk werd er gerept over ‘het tv-seizoen van 2018-2019’. Nu is duidelijk dat het al om het komend najaar gaat. The CW zet er vaart achter!

Lees verder