MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Maurice en Dennis

Maurice en Dennis in Married At First Sight

UPDATE: Dit eindgesprek vond in 2021 plaats. Benieuwd of de heren nog steeds een koppel vormen? Check hier hoe het nu gaat tussen Maurice en Dennis!

Originele bericht volgt hieronder  

Het Married at First Sight-avontuur van Maurice kreeg ondanks het Arjan-debacle tóch een vervolg met de (in eerste instantie niet gematchte) MAFS-kandidaat Dennis. Nu weten we eindelijk hoe het afloopt tussen hen!

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering van woensdag, die nu al op Videoland staat!

Lees hier ook hoe de MAFS-huwelijken van de andere kandidaten eindigen: gescheiden of getrouwd?

- Astrid en Sander

- Joep en Caroline

- Astleigh en Rowan

- Dylan en Sonny

- Antoine en Kim

- Jan en Birgitte

Maurice en Dennis

Tijd voor het eindgesprek! Maurice en Dennis gaan erg lekker samen. Al vanaf hun eerste date klikt het helemaal de pan uit. "Ik voel me vanaf het begin af aan al heel erg op mijn gemak bij hem", glundert Dennis tegenover Carlo Boszhard en twee MAFS-experts. "Ik heb het gevoel alsof we nu al op heel veel lijnen overeenkomen. Het voelt heel gemakkelijk en heel vertrouwd."

Hoe zit het nu tussen Maurice en Dennis?

Wanneer Dennis een brief aan Maurice voorleest, komt het hoge woord eruit. "Wil je mijn vriendje zijn?", vraagt hij zichtbaar geëmotioneerd. Maurice omhelst zijn match: "Heel erg graag. Kom hier, schat!" Daarna komt Maurice nog met een mooie verrassing aanzetten: zijn lieve brief aan Dennis eindigt met... een ring?! "Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin", legt Maurice uit. "Normaal gesproken begint het met een ring, ik wil ons experiment vandaag graag bezegelen met een ring."

Maurice en Dennis in Married at First Sight
© Videoland

Toekomst

De heren gaan niet trouwen - het is geen verlovingsring. Het sierraad is wel een belangrijk teken van hun vastberadenheid om samen te onderzoeken hoe ze hun liefde voor elkaar willen voortzetten. Aww!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.