MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Antoine en Kim

Antoine en Kim Married at First Sight
© Videoland

Married at First Sight-echtpaar Kim en Antoine beleefde een droomceremonie vol romantiek, maar daarna kakte de boel in en raakten de twee elkaar kwijt. Tijd voor het MAFS-eindgesprek: gaan ze definitief scheiden of blijven ze toch getrouwd?

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering van woensdag, die nu al op Videoland staat!

Lees hier ook hoe de MAFS-huwelijken van de andere kandidaten eindigen: gescheiden of getrouwd?

- Astrid en Sander

- Joep en Caroline

- Maurice en Dennis

- Astleigh en Rowan

- Dylan en Sonny

- Jan en Birgitte

Getrouwd of gescheiden?

Het zal niet uit de lucht komen vallen: Nee, Antoine en Kim gaan hun huwelijk geen kans meer geven en leverden hun trouwringen weer in. Waarom? Mede door het veelbesproken MAFS-koppelsweekend: Antoine vindt dat Kim hem daar volledig negeerde, zei hij op de bank tegenover Carlo Boszhard en de experts.

Kim reageert

De kus die Kim 'm bij binnenkomst gaf, voordat ze tegenover de experts en Carlo kwam zitten, zag Antoine dan ook totaal niet aankomen. Ze legde uit dat ze bewust afstand van 'm nam omdat ze merkte dat hij zichzelf niet is in haar bijzijn. Met een beetje afstand kon hij ook wat meer zelf nadenken in plaats van met Kim meepraten - dat is wat hij volgens haar constant deed. Antoine vindt dat onzin: "Ik vind het bijzonder om te horen dat ik het soms invul voor de ander. Dat gebeurt nu heel erg namelijk. Jij vult in dat ik iets nodig heb terwijl ik dat nooit heb aangegeven. Ook weer zo'n vorm van miscommunicatie."

MAFS eindgesprek Antoine en Kim
© Videoland

Waarom scheiden?

Kim, die trouwens niet meer in Nederland woont, bleef bij haar punt: ze vindt dat Antoine niet duidelijk communiceerde en eigenlijk altijd met haar instemde. Bij alles. "Alles wat ik zei, kreeg ik als echo terug", legde ze uit. "Dan denk ik: heb ik dit in mijn eentje gedaan?" Voor Kim is dat dan ook een belangrijke reden om niet door te gaan: het gebrek aan duidelijke communicatie.

Sneer van Antoine

"Regelmatig krijg ik de vraag op welk moment wij elkaar zijn kwijtgeraakt. Maar de werkelijkheid is waarschijnlijker dat wij elkaar simpelweg nooit hebben gevonden", las Antoine voor uit zijn scheidingsbrief, waar ook een kleine sneer in zat. "Die grijze tortelduifjes zullen wij nooit samen gaan worden. Al moet ik wel zeggen dat je me nog wat extra grijze haren hebt opgeleverd." Kims gezicht stond ondertussen op standje onweer. "Ben je boos?", vroeg Carlo haar, maar dat was ze niet. Het waren de zenuwen van het moment. "Ik krijg ze niet onder controle, sorry."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.