MAFS-uitslag bekend: zo loopt het af tussen Sander en Astrid

Astrid en Sander Married at First Sight

Astrid en Sander knalden lekker uit de startblokken in hun Married at First Sight-avontuur, maar langzaam maar zeker kwamen er twijfels. Nu weten we eindelijk hoe het afloopt tussen hen: gaan ze getrouwd of gescheiden verder met hun leven?

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering die volgende week dinsdag op RTL 4 komt, maar nu al op Videoland staat.

Lees hier ook hoe de MAFS-huwelijken van de andere kandidaten eindigen: gescheiden of getrouwd?

- Maurice en Dennis

- Joep en Caroline

- Astleigh en Rowan

- Dylan en Sonny

- Antoine en Kim

- Jan en Birgitte

Een tijdje geleden begonnen Astrid en Sander een beetje te wankelen en trapten ze de noodrem in met een time-out. Even géén camera's voor je neus en goed nadenken. Het spraakmakende, met drama gevulde MAFS-koppelsweekend bracht de twee helaas niet dichter bij elkaar. Ze gaan nog goed met elkaar om, maar de vlinders fladderen er nog niet bepaald hevig op los. Tussen de lakens gebeurde er ook niets. Dat wordt dus een voorspelbaar eindgesprek, zou je denken, maar niets bleek minder waar...

Astrid wilde door met Sander

"Ik zit hier met een klotegevoel. Dat het niet gelukt is", begon Astrid toen ze - nog even zonder Sander - tegenover Carlo Boszhard en de experts zat voor het beslissende eindgesprek. "De vlinders waren er niet, maar ik denk: dit is nog maar het begin." Astrid had net een nogal verrassend telefoongesprek met Sander achter de rug waardoor ze haast wel voor een scheiding moest kiezen - ook al wilde ze het nog even proberen. "We waren aan het praten en op een gegeven moment zei hij: 'We gaan wel scheiden, toch? Zondag?'" Dat verbaasde Astrid enorm. "'Had je dat niet begrepen dan?' Nee, ik had dat niet begrepen."

MAFS-eindgesprek Astrid en Sander
© Videoland

Teleurgesteld in Sander

Astrid wilde er juist wél voor gaan. Ze vindt dat het nu allemaal pas echt gaat beginnen. Even geen camera's en programma-verplichtingen. "Dan zit je pas in het echte leven." Het doet Astrid verdriet dat "iemand geen moeite doet voor mij", zei ze met tranen in de ogen. Ze is "heel erg" teleurgesteld in Sander. Dat er na "zo'n leuke periode" toch vrij plotseling een einde aan komt. "Ik had het niet van hem verwacht. Het is een heel lief mens."

'Dan houdt het op'

Voor Sander is het simpel: hij voelt bij Astrid niet wat hij graag zou willen voelen bij een vrouw, legde hij uit nadat hij ook plaatsnam op de bank. "En dan houdt het op. Na twee, drie weken moet dat gevoel er wel zijn bij mij. Ik ken mezelf: als dat er niet is, is dat er niet en dan komt het ook niet." En dus... belandden de trouwringen in het 'gescheiden'-bakje....

 

Hoewel de twee absoluut geen ruzie hebben, moet Astrid nu even niet denken aan vriendschappelijk contact met Sander. Wel kwam ze dóór Married at First Sight tot de conclusie dat ze wél echt toe is aan een man nadat ze eerder juist dacht dat ze de liefde niet nodig had om een rijk, vol leven te leiden. Ze heeft de liefde dus niet opgegeven!

Volgende week gaan de MAFS-eindgesprekken verder! Married at First Sight is dan ook twee keer te zien op tv: niet alleen op dinsdag om 20.30 uur op RTL 4, maar ook op woensdag. Die woensdag-uitzending komt dinsdag op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.