MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Sonny en Dylan

Sonny en Dylan in Married at First Sight

UPDATE: Dit eindgesprek vond in 2021 plaats. Benieuwd hoe het nu gaat? Check hier of Sonny en Dylan nog steeds bij elkaar zijn!

 

Originele bericht volgt hieronder

 

Hoog tijd voor het allesbeslissende eindgesprek van Married at First Sight-tortelduifjes Sonny en Dylan: blijven de mannen getrouwd of gaan ze... tóch nog scheiden?

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering van woensdag, die nu al op Videoland staat!

Lees hier ook hoe de MAFS-huwelijken van de andere kandidaten eindigen: gescheiden of getrouwd?

- Astrid en Sander

- Joep en Caroline

- Maurice en Dennis

- Astleigh en Rowan

- Antoine en Kim

- Jan en Birgitte

Sonny en Dylan getrouwd of gescheiden?

Gelukkig! We hoeven ons geloof in de liefde niet in de prullenbak te gooien. Dit MAFS-droomkoppel besluit getrouwd te blijven! "Wij hadden vanaf moment één de perfecte klik eigenlijk", legde Dylan uit. "Die klik is niet weggegaan. Het is alleen maar leuker en leuker geworden." Het verbaasde Dylan wel dat hij zó snel een onbekende toeliet. "Heel raar, maar héél vertrouwd." Hij is blij dat hij eindelijk het grote geluk heeft gevonden en iemand heeft om zijn dagelijkse leven en problemen mee te delen.

Sonny en Dylan in Married at First Sight
© Videoland

Houden van

Niet alleen Dylan zit in de zevende hemel - ook Sonny spat bijna uit elkaar van de verliefdheid voor zijn man. De brieven die de mannen aan elkaar voorlazen zijn tranentrekkers vol liefdesverklaringen. En wie nu nog geen traantje liet, kon de tissues er echt bij pakken: Sonny onthulde namelijk dat hij voor het eerst sinds jaren écht gelukkig is. "Geluk zit natuurlijk in heel veel kleine dingen. Maar dit is echt het 'complete plaatje-geluk'. Dit voelt gewoon zó fijn en zó goed." Hoe zien ze de toekomst samen? Sonny: "Als ik heel eerlijk ben... Ik hou van Dylan, dus tot de rest van mijn leven eigenlijk. Ik houd heel veel van 'm..."

Grote verrassing van Dylan

In het begin van het gesprek kwam er trouwens nog een héle fijne verrassing: Dylan heeft Sonny's achternaam, Monster, erbij genomen! "Ik ben tegenwoordig Lanjouw-Monster." Sonny wist niet wat hij hoorde! "Nietes! Is dit nu een grap? Dat vind ik écht heel lief."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.